Antena Meniu Search
x

Video Trucuri pentru un machiaj rezistent la caniculă: Trebuie să folosim produse rezistente la apă şi neapărat SPF

Machiajul de vacanță. Cum, ce și în ce fel trebuie aplicat pentru a putea rezista transpirației, căldurii și situațiilor prin care fața poate trece în vacanță ne spun specialiștii în domeniu.

de Lorena Rădulescu

la 13.07.2021, 15:42

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Isabel Strat- make-up artist: Este foarte important să hidratăm bine tenul în funcţie de nevoile specifice lui şi este foarte important să aplicăm un factor de protecţie ridicat. Folosim SPF şi dacă ne machiem, evident. Poate să fie o bază foarte bună de machiaj factorul de protecţie. O să vedeţi că fondul de ten se aşează mult mai bine. Paşii ar fi în felul următor. Aplicăm o apă bifazică, o apă micelară curăţăm tenul foarte bine. Aplicam o cremă hidratantă, o cremă de ochi, o cremă de faţă specifica tenului nostru, iar apoi ultimul pas este aplicarea factorului de protecţie. Baza de machiaj eu o recomand să fie folosită, mai ales cea pe bază de silicon vara. Vara evităm tot ce înseamnă produse pe bază de ulei. Produsele pe care eu le recomand vara sunt produse waterproof Nu aş merge pe un fond de ten şi aş merge mai mult pe varianta de bb creme, cc creme, dar chiar şi înainte de acest bb creme şi cc creme aş folosi un primer pe bază de silicon. Sau mai sunt fondurile de ten pe bază de apă. Şi acestea sunt o variantă destul de light şi foarte bună pentru sezonul în care ne aflăm. De preferat pudra ar trebuie să fie o pudră compactă pentru tenul normal sau uscat,  iar pentru tenul gras ar fi bine să optam pentru o pudră pulbere.

Şi nu ignoraţi poate cel mai important aspect al machiajului  sprâncenele.

Isabel Strat- makeup artist: O sprânceană frumos îngrijită, frumos conturată, frumos pensată de cele mai multe ori face ca machiajul să arate perfect chiar dacă nu am fard aplicat pe pleoapă sau nu am poate un ruj aplicat pe buze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Trucuri pentru un machiaj rezistent la caniculă: Trebuie să folosim produse rezistente la apă şi neapărat SPF