Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Unforgettable Festival. Duo-ul Al Bano și Romina Power au încântat publicul român cu hiturile nemuritoare Felicità şi Libertà

Seară nostalgică pentru iubitorii de muzică. Festivalul Unforgettable și-a deschis porțile noaptea trecută cu seara internațională a legendelor simfonice. Al Bano și Romina Power au adus magia festivalului din Sanremo, direct pe scena din București, cu hituri nemuritoare precum Felicità sau "Libertà. Iar Havasi, cel mai rapid pianist din lume, a oferit publicului un adevărat spectacol. 

de Eduard Marin

la 14.09.2024 , 08:02

Pentru trei nopti, Romexpo devine locul în care muzica îşi propune să unească publicul de toate vârstele. Vorbim de peste 20 de artişti care vor crea un adevărat spectacol într-un festival de neuitat.  

Atunci când Al Bano și Romina Power sunt cap de afiș, spectacolele devin adevărate sărbători ale muzicii, atrăgând fani de toate vârstele, din toate colțurile lumii. În lumea muzicii italiene, puține duo-uri au reușit să capteze inima publicului precum cei doi artisti. Acest cuplu iconic a devenit un adevărat simbol al pasiunii și al romantismului atât pe scenă cât și în afara ei. "E minunat că s-au gândit să facă astfel de festivaluri", ne spune un festivalier.

Momentul serii, pianistul Havasi Balazs

Vezi și

Apariția pe scenă a Laurei Bretan, soprana româno-americană, a încântat de asemena publicul. Iar noaptea s-a incheiat cu prestaţia celui mai rapid pianist din lume, Havasi Balazs. 

Havasi, pianist și compozitor, deţine recordul mondial pentru atingerea de 498 de ori într-un minut a aceleiaşi clape a pianului. 

Astăzi, pe scena festivalului Unforgettable sunt aşteptaţi Lara Fabian şi artistul canadian, Garou. 

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Entertainment » Unforgettable Festival. Duo-ul Al Bano și Romina Power au încântat publicul român cu hiturile nemuritoare Felicità şi Libertà