Antena Meniu Search
x

UNTOLD 2023. Cum se face accesul şi de unde se ridică brăţările. Obiecte interzise în zona festivalului

UNTOLD 2023. Ediţia a 8-a are loc în acest an în perioada 3 - 6 august, iar creatorii UNTOLD au dezvăluit toate detaliile de care au nevoie participanţii la eveniment, cu privire la acces, sistemul de plată şi obiectele cu care nu au voie să intre în zona festivalului. 

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 15:29

UNTOLD 2023. Cum se face accesul şi de unde se ridică brăţările. Obiecte interzise în zona festivalului
UNTOLD 2023. Cum se face accesul şi de unde se ridică brăţările. Obiecte interzise în zona festivalului - Facebook/UNTOLD

Procedura de Check-in online poate fi efectuată înainte de deschiderea festivalului, iar fanii care aleg să îl facă la faţa locului vor achita o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. Organizatorii atrag atenţia că doar fanii înregistraţi în formularul de Check-in (online sau la locaţie) pot să primească brăţara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, şi a unei cărţi de identitate.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Check-in-ul şi pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet doreşte să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opţiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) şi să se asigure că biletul generat (PDF) ajunge în posesia noului destinatar.

Bani pe bilet în avans pentru UNTOLD 2023

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, fanii îşi pot crea propria Puşculită de Festival. Astfel, fiecare participant îşi poate pune în avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma încărcată va fi transferată şi activată pe brăţara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brăţărilor va fi disponibilă şi în timpul festivalului şi va putea fi accesată direct de pe telefon din aplicaţia UNTOLD.

Pe acelaşi subiect

Organizatorii pun la dispoziţia participanţilor şi în acest an spaţii de depozitare, acestea sunt amplasate în afara festivalului, chiar lângă punctul de acces. Fanii pot să închirieze un locker pentru toate cele patru zile de festival pentru 150 de lei sau pentru o zi de festival în schimbul a 50 de lei.

Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă abonamentul sau biletul de acces, actul de identitate, şi documentul care atestă acordul părinţilor. Acesta poate fi descărcat accesând link-ul: https://untold.com/info/609b01a8-debe-42b9-84fb-ff2f5da0efbc, iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un părinte şi să deţină un bilet valid. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită la festival. Accesul in festival, pentru minorii sub 14 ani, este permis doar daca sunt insotiti de un parinte/tutore in cadrul festivalului.

Program pentru ridicarea brăţărilor pentru UNTOLD 2023

Organizatorii au pregătit şi anul acesta un program pre-festival. Asta înseamnă că fanii care au abonamente General Access şi VIP şi au făcut Check-in-ul online îşi pot ridica în avans brăţările de festival după cum urmează:

- Iulius Mall Cluj-Napoca: 29.07.2023 - 31.07.2023 (de sâmbătă până luni), între orele 12:00 - 22:00

- Parcul Simion Bărnuţiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 1.08.2023 - 2.08.2023 (de marţi până miercuri), între orele 15:00 - 22:00. Tot de aici îşi pot ridica brăţările de festival şi fanii care au bilete Day 1.

În timpul festivalului, ridicarea brăţărilor se poate face între orele 15:00 - 04:00, în parcul Simion Bărnuţiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.

Sistemul de plată de la UNTOLD este oferit prin sprijinul Băncii Transilvania şi, la fel ca la ediţiile trecute, este integrat cu sistemul de acces, care oferă mai multă siguranţă participanţilor. Visa este cardul oficial al festivalului, iar cei care îl folosesc la eveniment primesc diverse beneficii în cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie.

Şi în acest an, brăţara de festival este realizată din plastic reciclat - RPET. Organizatorii au pregătit peste 90.000 de brăţări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 30 de puncte de încărcare a brăţărilor, iar pentru a se mişca mai rapid, organizatorii recomandă opţiunea de Top-up online.

Cum funcţionează sistemul de refund la UNTOLD 2023

Cei care şi-au pus bani pe brăţară în festival, nu i-au cheltuit pe toţi şi vor să îi recupereze, o pot face de la oricare dintre punctele de Credit Point, pe întreaga perioadă a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, până la ora 14:00.

Participanţii care şi-au alimentat brăţările prin opţiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite, în cuantumul sumei încărcate online, prin optiunea de Refund Online. Pentru Refund Online, fanii trebuie să completeze formularul de refund, disponibil din contul de festival creat iniţial, până la data de 12 august, ora 23:59.

În acest an, spaţiile de depozitare pentru participanţi la cea de-a 8-a ediţie UNTOLD vor fi poziţionate chiar înainte de zona de acces în festival. Fanii au posibilitatea să îşi rezerve un spaţiu de depozitare pentru o zi, sau pentru întreaga perioadă a festivalului.

Obiecte interzise la UNTOLD 2023

Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obiecte care pot răni. Lista cu obiectele interzise poate fi consultată pe site-ul oficial al festivalului https://untold.com/

Este permis accesul cu medicamente însoţite de prescripţie medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic.

În 2023, festivalul UNTOLD scrie o nouă poveste ce aşteaptă să fie spusă. În acest an porţile magice ale universului UNTOLD se deschid joi, 3 august, la ora 16:00. În toate cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie, accesul în festival se face între orele 16:00 - 05:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » UNTOLD 2023. Cum se face accesul şi de unde se ridică brăţările. Obiecte interzise în zona festivalului