Antena Meniu Search
x

Foto UNTOLD 2024. Sam Smith şi Swedish House Mafia vor veni pentru prima dată în România, la festivalul de la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului UNTOLD au anunţat primele nume care vor urca pe scena de la Cluj-Napoca în perioada 8-11 august 2024. Sam Smith şi Swedish House Mafia vor veni pentru prima dată în România pentru a concerta în faţa miilor de fani.

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 09:52

Sam Smith, care are în palmares un Oscar, un Glob de Aur, cinci premii Grammy, va fi prezent pentru prima dată pe o scenă din România, la festivalul Untold. Organizatorii anunţă că de asemenea că trio-ul Swedish House Mafia va cânta la ediţia din 2024 a evenimentului.

Anul viitor, scena principală UNTOLD, va fi locul premierelor şi apariţiilor speciale pentru un festival din România.Odată cu lansarea albumului "Gloria", Sam Smith a revenit în toate topurile la nivel mondial. Cu single-ul “Unholy", colaborarea cu Kim Petras, a debutat pe locul 1 în Statele Unite, şi a fost recompensat cu un Grammy la categoria Best Pop Duo/Group Performance şi a ajuns la peste 1,3 miliarde de stream-uri pe Spotify. “Unholy” a prezentat lumii un artist cu o identitate asumată.

Pentru prima dată în România

Pentru prima dată pe scena principală a unui festival din România, membrii Swedish House Mafia vor ajunge pe Cluj Arena. 

Pe acelaşi subiect

Axwell, Sebastian Ingrosso şi Steve Angello sunt definiţia a ceea ce înseamnă un supergrup de DJ, pionieri EDM şi figuri relevante în genul progressive house. Cu un background incredibil, cei trei au reuşit să schimbe jocul în cultura dance şi au inspirat generaţii de producători. Steve Angello, Sebastian Ingrosso si Axwell sunt parte a celui mai mare proiect EDM al ultimei decade.

În 2019, Swedish House Mafia s-a reunit şi au avut trei show-uri live sold-out la Tele2 Arena din Stockholm, Suedia. Anul 2021 a marcat revenirea producătorilor Swedish House Mafia cu “It Gets Better”, 'Lifetime” şi colaborarea cu The Weeknd, “Moth To A Flame”, piesă cu care au ocupat locul 2 în Billboard Hot 100, un album “Paradise Again” lansat în luna aprilie 2022 şi un turneu mondial de promovare. După lansarea acestui album, presa internaţională a descris experienţa audio oferită de Swedish House Mafia ca o călătorie muzicală emoţionantă, cu 17 producţii geniale cu un sound uimitor.

Aftermovie-ul Untold 2023

La 7 decembrie a fost lansat aftermovie-ul ediţiei 2023. Peste 600 de fani, vedete, influenceri şi parteneri ai festivalului au avut şansa să vadă avanpremiera aftermovie-ului Untold. Evenimentul de lansare din Bucureşti a avut loc la Mina Museum - Museum of Immersive New Art.

Emoţiile şi bucuria trăite de cei peste 420.000 de fani veniţi din peste 100 de ţări ale lumii, care au ajuns la festivalul Untold în 2023 în cele patru zile şi patru nopţi magice, au fost comprimate în 10 minute de amintiri frumoase. Aftermovie-ul Untold 2023 este disponibil pe canalul de YouTube al festivalului.

Abonamente Untold 2024

Fanii pot achiziţiona abonamente pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de magie de pe untold.com. Cea de-a noua ediţie a festivalului Untold va avea loc între 8-11 august 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » UNTOLD 2024. Sam Smith şi Swedish House Mafia vor veni pentru prima dată în România, la festivalul de la Cluj-Napoca