Antena Meniu Search
x

Video Valentine's Day ca la Hollywood. Unii au sărbătorit, alţii au plâns: cum au petrecut vedetele Ziua Îndrăgostiţilor

La Hollywood, Sfântul Valentin e sărbătorit ca-n filme. Pentru unii cu mii de trandafiri şi inimioare. Pentru alţii...cu despărţiri. Iată cum au sărbătorit câteva cupluri celebre.

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 19:53

Vezi și

În prima zi a îndrăgostiţilor după împăcarea de anul trecut, Ben Affleck i-a făcut cadou lui Jennifer Lopez un clip cu instantanee din prima  parte a relaţiei lor, din 2002-2004. Impresionată şi emoţionată de gestul iubitului, artista a decis să împartă darul cu fanii pe reţelele sociale. Julia Roberts a vrut să arate că e îndrăgostită şi după de 20 de ani de căsnicie de soţul ei, directorul de imagine Danny Modder. A purtat un pulover cu o inimoară cu numele lui.

După 6 ani de relaţie, Britney Spears şi Sam Asghari au sărbătorit Sf.Valentin cu un tort în formă de inimă, iar la asfinţit au făcut o plimbare romantică pe biciclete electrice. Kourtney Kardashian şi Cardi B au avut parte de o sărbătoare ca n filme. Troy Barker a comandat pentru Kourtney o statuie cu Minnie şi Mickey Mouse înconjurată de trandafiri, în timp ce rapperul Offset a decorat casa, inclusiv piscina cu petale de trandafiri şi a pregătit un mic dejun copios pentru Cardi.

Ziua Îndrăgostiţilor nu a adus doar bucurie. Kanye West a rupt relaţia cu modelul Julia Fox după mai puţin de două luni împreună. Controversarul rapper nu a părut însă impresionat. I-ar fi trimis un camion plin cu trandafiri fostei soţii, Kim Kardashian, care e câteva luni formează un cuplu cu actorul Pete Davidson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Valentine's Day ca la Hollywood. Unii au sărbătorit, alţii au plâns: cum au petrecut vedetele Ziua Îndrăgostiţilor