Antena Meniu Search
x

Video VIDEO. Beyoncé revine în muzică după șase ani de absență. "Break My Soul", primul single de pe noul album

Beyoncé a lansat, marţi, "Break my soul", primul single de pe noul ei album. Cântăreaţa a scris simplu pe Twitter şi Instagram: "6. Break My Soul midnight ET".

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 09:38

Beyoncé
Beyoncé - Beyonce via Instagram

Anterior, Beyoncé a avut grijă să ştergă toate pozele de profil de pe diversele ei reţele de socializare - lăsându-şi fanii să speculeze pe seama noi creaţii. "Break My Soul" trebuia să fie disponibil la miezul nopţii, ora Coastei de Est a SUA. Dar piesa a fost publicată în sfârşit dimineaţa, pe canalul oficial de YouTube al cântăreţei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Albumul "Renaissance" va fi lansat pe 29 iulie şi va fi format din 16 piese. Potrivit site-ului lui Beyoncé, pachetul care conţine albumul va fi disponibil pentru precomandă începând de la 39 de euro.

"Renaissance" este cel de-al şaptelea album solo al lui Beyoncé, după "Lemonade", lansat în 2016. De atunci, vedeta şi-a făcut un nume în cinematografie, jucând rolul Nalei în adaptarea "The Lion King" în 2019, un film pentru care artista a interpretat mai multe melodii din coloana sonoră a filmului. Beyoncé este şi vedeta de pe coperta britanică a revitei Vogue de iulie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » VIDEO. Beyoncé revine în muzică după șase ani de absență. "Break My Soul", primul single de pe noul album