Antena Meniu Search
x

Galerie foto Staruri de la Hollywood și personalităţi ale fotbalului, la finala EURO 2020. Numele sonore care au venit să-şi susţină echipa favorită - GALERIE FOTO

Italia este noua campioană a Europei după ce a învins-o pe Anglia la penalty-uri la EURO 2020. Stadionul Wembley s-a umplut de vedete dornice să îşi susţină favoritele.

de Redactia Observator

la 12.07.2021, 07:49

Printre personalitălităţile care au venit la finala EURO 2020 disputată pe Wembley, între Italia şi Anglia, s-au numărat nume sonore precum actorul Tom Cruise, fosta glorie a Angliei, David Beckham, dar şi fotomodelul Kate Moss. Chiar după marcarea golului Angliei, actorul şi fotbalistul au fost surprinşi de camerele de filmat în timp loveau pumnul în semn de fericire. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia regală a fost reprezentată în tribune de prințul William, soția sa, Kate Middleton, și fiul lor George. De asemenea, la meci a fost prezent şi președintele Italiei, Sergio Mattarella. Bineînțeles, președintele UEFA, Aleksander Ceferin, și șeful FIFA, Gianni Infantino, au fost pe lista invitaților.  

Italia este noua campioană a Europei. Englezii pierd finala EURO 2020 după penalty-uri

Anglia rămâne fără trofeu la EURO. Englezii au avut o şansă incredibilă la EURO 2020: au jucat finala pe Wembley şi au deschis scorul extrem de rapid, prin Harry Kane, în minutul 2. Bonucci a egalat în minutul 67 şi a trimis meciul în prelungiri.

La penalty-uri, Rashford, Sancho şi Saka au ratat. Rashford a tras în bară, iar Donnarumma a avut o intervenţie fabuloasă la şutul lui Saka. Şi Pickford a avut două parade senzaţionale, la şuturile lui Bellotti şi Jorginho, dar în cele din urmă Italia s-a impus cu 3-2 la penalty-uri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Euro 2020 » Staruri de la Hollywood și personalităţi ale fotbalului, la finala EURO 2020. Numele sonore care au venit să-şi susţină echipa favorită - GALERIE FOTO