Antena Meniu Search
x

Video "A iubit-o mult". Ultimele clipe din viaţa lui Dumitru, membrul PSD care s-a sinucis în sediul partidului din Bârlad

Un militar de carieră, intrat în politică după ce a ieşit la pensie şi fost trezorier de partid, şi-a pus capăt zilelor în sediul PSD Bârlad. La 73 de ani, fostul maistru militar a lăsat un bileţel în care îşi explică gestul - la mijloc ar fi o decepţie în dragoste. Bărbatul era plecat de-acasă de cinci ani şi locuia cu femeia pe care o iubea. Vineri, cei doi s-ar fi certat. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.02.2023, 20:09

Vezi și

Vineri seară, toată suflarea PSD Bârlad a participat la un eveniment caritabil. Colegii lui Dumitru Ţăranu povestesc că o ceartă cu iubita l-ar fi făcut pe bărbat să nu mai ajungă la teatru. "A spus că au avut o ceartă, iar la ora 16 a plecat de acasă. Am fost sunat de către un coleg de partid că e sediul deschis şi că nu e nimeni în el", povesteşte Eduard Popică, membru PSD Bârlad.

Biletul de adio lăsat de Dumitru, membrul PSD care s-a sinucis la sediul din Bârlad

Bărbatul a fost găsit fără viaţă în jurul orei 21. A intrat în clădire cu cinci ore mai devreme, apoi a lăsat uşile larg deschise şi toate becurile stinse. Asta a atras atenţia trecătorilor. "M-am gândit: Mă, poate a păţit ceva, i s-o fi făcut rău, e pe jos. Dar moartea asta, nu. Nu mă aşteptam. Mai ales că era un om, v-am zis, avea o energie maximă. Nu merita să moară aşa!", spune un localnic.

"Cei de la Poliţie au spus că au găsit un bileţel (...) Spunea că a iubit mult pe cineva, nu ştiu la cine se referea", adaugă Eduard Popică, membru PSD Bârlad.

Pe acelaşi subiect

O decepţie în dragoste l-ar fi dărâmat

Cei care îl cunoşteau pe Dumitru Ţăranu nu pot să îşi explice gestul său. "Era un om echilibrat, aşa. În ultimul timp era puţin mai retras, ce-i drept. Însă nu ne aşteptam, nimeni, la un asemenea gest, mai ales din partea unui fost cadru militar", mai spune Eduard Popică, membru PSD Bârlad. 

"El a lucrat la armată, era un om deosebit. S-a despărţit de fosta nevastă, trăia cu alta şi nu ştiu. Acum câteva zile l-am văzut în faţa... Pe-aici, că eu stau aproape", mărturiseşte o femeie. "A fost trezorierul partidului. Dumnealui, în ultimul timp, era omul de bază, cel care închidea şi care deschidea sediul PSD Bârlad", povesteşte Eduard Popică.

Zvonuri despre bani lipsă din conturile PSD

Liderul PSD Vaslui este îndurerat de vestea teribilă. "Îl ştiam foarte bine. Mă scuzaţi, că eu sunt puţin afectat de treaba aceasta, că e un om cu care am lucrat atâţia ani, şi, în sfârşit, acum asta este...", a declarat Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui.

La sediul PSD Bârlad, colegii lui Dumitru Ţăranu au aprins lumănări. Pe Facebook, în anonimatul din online, unii vorbesc şi de bani care ar lipsi din conturile partidului. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi investighează circumstanţele decesului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "A iubit-o mult". Ultimele clipe din viaţa lui Dumitru, membrul PSD care s-a sinucis în sediul partidului din Bârlad