Antena Meniu Search
x

A șocat o comunitate întreagă! O PASĂRE extrem de ÎNDRĂGITĂ a ucis un om

În ciuda eforturilor depuse, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic

În ciuda eforturilor depuse, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic

O dramă teribilă s-a petrecut în Letonia, unde un bărbat a încercat să își ajute soția însărcinată atunci când aceasta a fost atacată de masculul unei lebede, care își apăra teritoriul și puii. În urma incidentului, bărbatul a sfârșit înecat în urma loviturilor primite, în mod repetat, din partea lebedei agresive.

Femeia însărcinată înota aproape de malul râului, când a observat o familie de lebede (mascul și pui) care înotau liniștiți. Din dorința de a privi păsările de aproape, aceasta s-a apropiat mai mult de acestea. La vederea femeii, instinctul de apărare al masculului s-a activat și acesta a început să atace prin lovituri puternice de aripi și ciupituri. strigătele disperate ale femeii l-au făcut pe bărbat să sară în ajutorul ei. A înotat până la lebădă însă în urma atacurilor și a curenților puternici din apă, acesta a sfârșit înecat.

În ciuda eforturilor depuse de oamenii aflați la mal, bărbatul nu a putut fi salvat. Soția sa a scăpat nevătămată însă s-a ales cu o sperietură groaznică.

Masculii lebădă sunt cunoscuți pentru ferocitatea cu care își apără teritoriul, puii și femela; au existat cazuri în care aceste păsări au ucis vulturi, vulpi, ratoni, câini sau chiar vite aflate în apropierea cuibului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A șocat o comunitate întreagă! O PASĂRE extrem de ÎNDRĂGITĂ a ucis un om