Antena Meniu Search
x

Accidentul ciudat în care Bianca și-a pierdut viața, pe Transfăgărășan: 'A dormit la mănăstire cu trei băieți'

Gabriela Bianca Durleci, o tânără în vârstă de 22 de ani, a murit la o săptămână după ce a fost implicată într-un accident ciudat pe Transfăgărășan. Părinții cred că fiica lor a fost răpită, violată, iar când a reușit să scape, a provocat accidentul.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.10.2019, 09:54

Gabriela Bianca Durleci, o tânără în vârstă de 22 de ani, a murit la o săptămână după ce a fost implicată într-un accident ciudat pe Transfăgărășan.

Părinții cred că fiica lor a fost răpită, violată, iar când a reușit să scape, a provocat accidentul.

Accidentul s-a produs vineri, 18 octombrie 2019, la primele ore ale dimineții, pe Transfăgărășan, în zona Piscul Negru.

Gabriela Bianca Durleci se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, iar la un moment dat, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcției, iar mașina a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit șapte metri în gol, în albia unui pârâu.

Pe acelaşi subiect

Mașina s-a prăbușit pe plafon, cu roțile în sus, motiv pentru care tânăra de la volan a fost grav rănită.

Tânăra a fost transportată în stare gravă la spital, iar din cauza rănilor foarte grave a murit câteva zile mai târziu.

Gabriela Bianca Durleci a murit la 22 de ani, într-un accident pe Transfăgărășan

Bianca a dormit la mănăstire cu trei băieți înainte de accidentul ciudat

Părinții tinerei au explicat, pentru presa locală, că fiica lor ar fi fost urmărită în momentul în care a fost implicată în accidentul de pe Transfăgărășan și, mai mult, ea nu avea ce să caute acolo.

Tatăl Gabrielei a declarat pentru curier.ro că fiica lui l-a anunțat joi dimineață (17 octombrie, o zi înainte de accident) că pleacă la o prietenă din Câmpulung.

"Am sunat-o pe la ora 16.00 şi mi-a răspuns. Am întrebat unde e şi mi-a zis că pe seară pe la 20.00 - 21.00, vine acasă. Nu a venit. Am sunat-o joi seara văzând că nu a ajuns acasă şi nu mi-a mai răspuns. Suna telefonul dar ea nu răspundea! Vineri dimineaţă, m-a sunat poliţia de la Curtea de Argeş, spunând că fata mea este implicată într-un accident", a declarat Gavril Durleci, tatăl fetei.

Ulterior, bărbatul a încercat să refacă traseul fiicei sale înainte de accident și a aflat un lucru îngrozitor.

"A doua zi m-am dus la faţa locului să văd ce s-a întâmplat. Am fost şi la mănăstirea unde a fost, la Piscul Negru, pe Transfăgărăşan. Părintele de acolo mi-a spus: <Da, a fost fata, a ajuns aici pe la 16.30. Era cu cei trei băieţi în curte. Ei tăiau lemne. A stat pe aici, s-a plimbat, era veselă>.

Mi-a mai spus părintele că îi cunoştea de două luni pe băieţi, că ei merg să mai facă treabă pe acolo. A zis:<Le-am plătit, a venit seara la ora 20.00 şi i-am băgat în sala de mese şi pe cei trei băieţi şi pe fată. Le-am dat să mănânce, le-am dat banii>.

A zis că le-a dat şi să bea, vin şi ţuică. A zis că au stat toţi patru într-o cameră de vorbă, de glume, până la ora 12.00 noaptea. A zis părintele că s-au dus toţi patru în cameră şi au dormit.

Eu am spus: <Părinte dacă fata a întreţinut relaţii sexuale cu ei?> Atunci,  părintele a spus:<Asta n-am de unde să ştiu!>. Mi-a mai zis că dimineaţa la ora 6.00, fata s-a trezit să plece acasă. Ce s-a întâmplat? Probabil că a dat să fugă de ei", a explicat tatăl tinerei.

Polițiștii și procurorii din Curtea de Argeș continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care Gabriela Bianca Durleci și-a pierdut viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accidentul ciudat în care Bianca și-a pierdut viața, pe Transfăgărășan: 'A dormit la mănăstire cu trei băieți'