Antena Meniu Search
x

Accident grav pe DN 29 Suceava - Botoșani: Un bărbat și-a pierdut viața, iar un copil a fost transferat cu elicopterul SMURD

Cinci persoane, dintre care un copil, au fost implicate în accidentul rutier produs în localitatea Dumbrăveni, la ieşirea spre Botoşani, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, căpitanul Alin Găleată, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 23.07.2022, 18:49

Accidentul a avut loc pe DN 29 Suceava-Botoșani
Un bărbat și-a pierdut viața în urma accidentului. - Hepta

El a precizat că două persoane inconştiente au rămas încarcerate şi au fost extrase de pompierii militari, iar la o alta, în stop cardiorespirator, s-au efectuat manevre de resuscitare fără succes, fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Suceava, a fost solicitat şi un elicopter SMURD, pentru a un băiat în vârstă de 10 ani, cu traumatism cranio-cerebral deschis. El va fi transportat la un spital din Iaşi.

Ambulanțe din două județe au fost triimise la locul accidentului

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autoturisme cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora au ajuns şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Pe acelaşi subiect

Totodată, a fost solicitată şi o ambulanţă de la SAJ Botoşani, dar şi o ambulanţă SMURD TIM de la ISU Botoşani.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române a anunţat, anterior, că cinci persoane au fost rănite după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală pe DN 29, în zona localităţii Dumbrăveni din judeţul Suceava.

"O autoutilitară şi un autoturism au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 29 Suceava - Botoşani (...). În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la faţa locului", a precizat Centrul Infotrafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident grav pe DN 29 Suceava - Botoșani: Un bărbat și-a pierdut viața, iar un copil a fost transferat cu elicopterul SMURD