Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fată de 15 ani a murit într-un BMW X3, pe un drum din Buzău. Era cu iubitul ei, un puști tot de 15 ani, care ar fi furat mașina părinților din curte

Tragedie, noaptea trecută, pe un drum din județul Buzău. O fată de 15 ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident, după ce s-a răsturnat cu un BMW X3 în afara localității Podgoria. Mașina era condusă de un puști tot de 15 ani, care, din primele informații, a scăpat doar cu câteva contuzii. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 4.00.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.07.2022, 10:39

Un groaznic accident de circulație s-a produs, azi noapte, pe DN2 E85, în afara localității Podgoria, județul Buzău, unde un BMW X3 s-a răsturnat, iar o fată de doar 15 ani, pasageră în mașină, și-a pierdut viața. Potrivit polițiștilor, la volan se afla un puști tot de 15 ani. 

"În timp ce conducea un autoturism pe direcția Focșani către Râmnicu Sărat, un tânăr în vârstă de 15 ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu  decesul pasagerei, o tânără în vârstă de 15 ani, din Vrancea", au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Accident mortal la Podgoria, în Buzău. Puștiul de la volan ar fi furat mașina părinților din curte

Potrivit unor surse din anchetă, băiatul este din localitatea vrânceană Bordești, iar fata din comuna Dumbrăveni. Azi-noapte, puștiul ar fi furat mașina părinților din curte și și-a scos prietena la plimbare.

La un moment, băiatul a a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. În urma accidentului, puștiul a scăpat cu câteva răni minore, însă fata a murit pe loc.

 Polițiștii buzoieni au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O fată de 15 ani a murit într-un BMW X3, pe un drum din Buzău. Era cu iubitul ei, un puști tot de 15 ani, care ar fi furat mașina părinților din curte