Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident între două maşini şi o cisternă încărcată cu GPL, pe DN13-E60 în Mureş. Cinci persoane implicate în impact

Pompierii mureşeni au intervenit, duminică seara, la un accident rutier petrecut pe DN13-E60, între localităţile Bălăuşeri şi Chendu, în care au fost implicate o cisternă care transporta circa 6 tone Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) şi două autoturisme.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 09:12

La locul intervenţiei au fost trimise trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD aparţinând Detaşamentelor Târgu Mureş şi Sighişoara, în colaborare cu SVSU Bălăuşeri, care au constatat că cisterna nu prezenta scurgeri de GPL.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor, iar pentru evitarea oricăror pericole s-a luat măsura îndepărtării cetăţenilor la o distanţă de 100 metri de locul evenimentului.

"Nu sunt case de locuit la o distanţă mai mică de 100 de metri. În accidentul rutier au fost implicate cinci persoane, în urma evaluării medicale toate persoanele au primit cod verde şi nu a fost necesar transportul acestora la o unitate medicală", a precizat ISU Mureş.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers pe parcursul intervenţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident între două maşini şi o cisternă încărcată cu GPL, pe DN13-E60 în Mureş. Cinci persoane implicate în impact