Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil pe o șosea din Mureș, după ce o mașină a intrat cu viteză pe contrasens. Unul dintre șoferi a fost descarcerat de pompieri

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută în localitatea Periș din județul Mureș. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de o autoutilitară care circula regulamentar. 

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 07:52

Vezi și

Accidentul teribil s-a produs în localitatea Periș, la 10 kilometri de Reghin, după ce un autoturism a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară. 

Accident teribil în Periș. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat

Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul din camionetă a rămas încarcerat, iar pompierii au intervenit pentru a-l scoate din mașină.

Ambii șoferi au suferit rani grave și au fost transportați la spital. Polițiștii urmează să stabilească daca șoferul vinovat se afla sau nu sub influența substanțelor interzise. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și distrugere din culpă și cercetează în continuare cauzele care au dus la producerea evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident teribil pe o șosea din Mureș, după ce o mașină a intrat cu viteză pe contrasens. Unul dintre șoferi a fost descarcerat de pompieri