Antena Meniu Search
x

Video Accident violent în Bihor: "E un mort, chiar la volan acolo, acoperit, şi un altul pe şosea, în sac negru". Şase victime în Târgu Mureş după o depăşire riscantă

A fost o noapte neagră pe şoselele din ţară. O tânără de 37 de ani și un bărbat de 55 au murit pe loc într-un accident extrem de violent în Bihor. Alți doi bărbaţi au ajuns la spital în stare critică. Iar pe o şosea din Mureş, un şofer inconștient a băgat în spital șase persoane, printre care şi un băiețel de cinci ani, aflat în stare gravă. Bărbatul ar fi depășit o coloană de mașini și, din cauza vizibilității reduse, într-o curbă, a intrat frontal în autoturismul în care se aflau copilul de 5 ani şi părinţii lui.

de Georgiana Botez

la 02.01.2023, 13:02

Vezi și

Impactul frontal extrem de violent s-a produs imediat după lăsarea întunericului, între Oradea şi Marghita. Trei persoane au fost resuscitate, însă pentru o tânără de 37 de ani, din Oradea, nu s-a mai putut face nimic. Soțul ei a ajuns în stare critică la spital. "Este un mort, mi se pare chiar la volan acolo, acoperit, şi un altul pe şosea, în sac negru", spune un martor.

Poliţiştii au deschis dosare penale pentru stabilirea cauzelor producerii accidentelor

În cealaltă mașină se aflau un bărbat de 55 de ani şi fiul său de 21. Veneau de acasă, din Marghita, şi mergeau spre Oradea. Tatăl a murit pe loc, iar fiul a fost rănit grav. La fel şi un bărbat de 36 de ani, din mașina ajunsă în șanț. "Cei doi pacienţi din accidentul rutier au sosit în stare critică. Unul dintre ei a suferit un politraumatism, la bazin, şi va rămâne internat în stare critică pe Secţia de Terapie Intensivă", a declarat Adriana Bălan, medic UPU SMURD. Circulația în zonă a fost blocată mai bine de trei ore.

Şoferul vinovat de accident era băut, având o alcoolemie de 1,03 alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani şi se află în stare critică, la Terapie Intensivă. "Duminică. 1 ianuarie a.c., în jurul orei 17.20, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 19E, în afara localității bihorene Sălard, înspre Oradea, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, a efectuat o manevră de depășire fără a se asigura corespunzător, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani, din Suplacu de Barcău, județul Bihor. Din nefericire, în urma accidentului rutier, bărbatul de 55 de ani, care conducea cel de-al doilea autoturism și o femeie de 37 de ani, din Chiribiș, județul Bihor, pasageră în primul autoturism, au suferit multiple leziuni, care le-au provocat decesul, la fața locului.

Pe acelaşi subiect

Totodată, conducătorul primului autoturism și un tânăr de 21 de ani, din municipiul Marghita, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 36 de ani, care conducea primul autoturism, prezenta o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier", se arată în comunicatul IPJ Bihor.

Accident teribil şi în Târgu Mureş

Alt teribil accident a avut loc ieșirea din localitatea Bălăușeri către Târgu Mureș. "Incidentul s-a produs între două autoturisme conduse de doi bărbați, de 22 și 34 de ani, din Harghita și Brașov. Au rezultat 6 victime", a declarat inspector de poliție Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș. "Două victime încarcerate, un copil în vârstă de cinci ani cu cod roșu care a fost extras și i se acorda prim ajutor un medical și alte trei victime cod galben care a fost preluate de toate echipajele prezente la locul intervenții", a declarat Dorin Florea, ISU Târgu Mureș.

Martorii spun că un autoturism în care se aflau trei tineri din județul Harghita ar fi depășit o coloană de mașini și din cauza vizibilității reduse într-o curbă a intrat frontal într-o maşină în care se afla o familie: soț, soție și băiețelul de cinci ani, care se îndreptau către casă, la Brașov. În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru stabilirea cauzelor producerii accidentelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident violent în Bihor: "E un mort, chiar la volan acolo, acoperit, şi un altul pe şosea, în sac negru". Şase victime în Târgu Mureş după o depăşire riscantă