Antena Meniu Search
x

Video Aglomerație pe Valea Prahovei, de Ziua Națională. Șoferii circulă în condiții de ceață și ploaie

Mulţi români au ales să sărbătorească Ziua Naţională la munte. Iar staţiunile de pe Valea Prahovei se situează în topul preferinţelor pentru această mini-vacanţă. Dacă ieri vorbeam de cozi interminabile pe DN1, astăzi, hotelurile şi pensiunile sunt arhipline.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 01.12.2022, 14:27

Vezi și

Este aglomerație, joi, pe Valea Prahovei, pe sensul spre zona montană, pentru că mulți turiști se îndreaptă spre stațiuni. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora transmiterii știrii se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 București-Brașov, pe sensul de mers către zona montană.

În Sinaia, traficul se desfășoară normal, fără precipitații

Astfel, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, traficul se desfășoară normal, dar sunt precipitații sub formă de ploaie. La Comarnic nu sunt precipitații, dar sunt condiții de ceață, vizibilitate fiind de sub 200 de metri. În zonă se circulă în coloană către Brașov, de la km 104+500 până la km 107.

În Sinaia, traficul se desfășoară normal, fără precipitații, iar între Bușteni și Azuga, circulația se desfășoară în coloană pe direcția de deplasare către Brașov, de la km 128 pana la km 131.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. El le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Aglomerație pe Valea Prahovei, de Ziua Națională. Șoferii circulă în condiții de ceață și ploaie