Antena Meniu Search
x

Alarmă falsă cu bombă la Curtea de Apel Constanța și la Judecătoria Medgidia. 400 de persoane au fost evacuate

O ameninţare cu bombă a fost primită, marţi dimineaţă, vizând Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, poliţiştii fiind nevoiţi să evacueze persoanele din cele două instituţii. În total au fost evacuate 400 de persoane, iar traficul în zona ambelor instanţe este restricţionat. Ulterior s-a constatat că a fost vorba de o alertă falsă.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 11:22

Vezi și

Marți, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât "se va întâmpla o nenorocire", potrivit poliției. 

Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele două instituții.

Specialiști pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații efectuează, la acest moment, controlul Curții de Apel Constanța, iar concomitent, pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Alarmă falsă cu bombă la Curtea de Apel Constanța și la Judecătoria Medgidia. 400 de persoane au fost evacuate