Antena Meniu Search
x

Alarmă falsă în Germania, după ce un adolescent s-a plimbat pe stradă cu un pistol de jucărie. Poliţiştii au intrat în stare de alertă

Un adolescent a declanșat o amplă operațiune de poliție la scară largă după ce proprietarul unui restaurant a confundat o armă de jucărie Lego pe care o purta cu o armă reală.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 16.10.2021, 18:26

Alarma a fost dată de patronul unui restaurant
Alarma a fost dată de patronul unui restaurant - Shutterstock - foto ilustrativ

Un martor a dat semnalul de alarmă după ce l-a văzut pe tânărul de 15 ani, care purta o ținută de camuflaj și ținea în mână ceea ce părea a fi o pușcă, în timp ce alerga pe o stradă dinn orașul Lindau situat în sudul Germaniei, scrie CNN.

"Desigur, a trebuit să mergem imediat", a spus un ofițer din poliția Lindau într-o declaraţie oferită imediat după incident. Potrivit rapoartelor mass-media, mai multe mașini de patrulare, precum și poliție federală au fost pregătite pentru a opri adolescentul. Băiatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost găsit înarmat nu cu o armă adevărată, ci cu o armă din cărămizi Lego. El a fost acum pus sub acuzare, a raportat agenția austriacă de știri APA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Alarmă falsă în Germania, după ce un adolescent s-a plimbat pe stradă cu un pistol de jucărie. Poliţiştii au intrat în stare de alertă