Antena Meniu Search
x

Video "Am fugit repede, am urcat şi m-am uitat...E rău!" Medicul Brănescu de la Polizu ar fi încercat să se sinucidă după moartea unei paciente

Gest extrem al unui renumit medic din Capitală. Bărbatul de 59 de ani, ginecolog la Maternitatea Polizu, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a împuşcat cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc. Iar acum e internat în stare gravă la Spitalul Universitar. Nu se știe deocamdată de ce a recurs la acest gest, dar rudele le-au declarat poliţiştilor că era depresiv, sub tratament.   

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 12.05.2023, 08:01

Vezi și

Era în jurul orei 18.00, iar incidentul s-a petrecut pe o stradă liniştită din sectorul 1.

Cosmina Balint, reporter Observator: Apelul la 112 a fost dat chiar de fiica doctorului, care l-ar fi găsit pe bărbat în casă, împuşcat în cap. Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri au ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului, au constatat faptul că bărbatul este rănit şi l-au transportat la spital. 

Unde a fost băgat direct în sala de operaţii.

Medicul Nicuşor Brănescu, de 59 de ani, ginecolog la Maternitatea Polizu, s-ar fi rănit cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, pe care o deţinea legal din 2021.

Pe acelaşi subiect

Cosmina Balint, reporter Observator: Sursele spun că bărbatul ar fi fost în depresie de mai bine de un an pentru că una dintre pacientele lui ar fi murit. Mai mult decât atât, nu ar mai consultat alţi pacienţi de o perioadă bună de timp.

Vecinii au crezut că medicul a căzut din pom

Vecinii spun că nu au auzit împuşcătura, ci doar un ţipăt. Şi au crezut că bărbatul a căzut din pom.

Am fugit repede, am urcat şi m-am uitat puţin la dânsul, aşa...E rău, nu e bine!

Am rămas aşa surprinsă. Cum aşa? Dintr-o dată, aşa...

Îl ştiu de 20 şi ceva de ani. Copiii mei s-au născut cu dânsul. Dl dr. Brănescu.

Cei care îl cunosc sunt şocaţi de gestul medicului.

Vecină: Domnul doctor chiar era o persoană foarte jovială, aşa. Mai făcea, că era medic ginecolog şi mai făcea câte o glumă din asta.

Vecin: Un om bun, un om deosebit. Un om liniştit. Acum, nu ştiu...

Criminaliştii iau în calcul atât varianta unei tentative de sinucidere, cât și varianta unei descărcări accidentale a armei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Am fugit repede, am urcat şi m-am uitat...E rău!" Medicul Brănescu de la Polizu ar fi încercat să se sinucidă după moartea unei paciente