Antena Meniu Search
x

Video Andrew și Tristan Tate, reținuți de DIICOT pentru trafic de persoane și viol. Cei doi frați ar fi fost ajutați de o fostă polițistă

După mai bine de 13 ore de percheziţii în vila lor din Pipera, controversatul milionar Andrew Tate şi fratele lui, Tristan, playboy de Dorobanţi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Foştii luptători englezi sunt acuzaţi că au sechestrat mai multe tinere şi le-au obligat să facă filme pentru adulţi, de pe urma cărora câştigau bani grei, spun surse din anchetă. Lovitura de teatru în investigaţie - o fostă poliţistă le era complice şi amantă. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 30.12.2022, 08:41

Vezi și

Andrew Tate: "Vreau să-mi mulţumesc mie. Vreau să-mi mulţumesc mie pentru că am crezut în mine. Vreau să-mi mulţumesc mie pentru toată munca grea pe care o fac."

Înainte să intre procurorii anti-mafia în vila luxoasă a milionarului Andrew Tate, acesta posta pe Instagram un story în care nu părea deloc îngrijorat pentru viitorul lui. Ieri dimineaţă, mascaţii au descins pentru a doua oară în acest an în reşedinţa din Pipera a celor doi fraţi fraţi controversaţi, cunoscuţi pentru petreceri exclusiviste în stil Playboy şi maşinile extravagante pe care le etalează. Percheziţiile au venit ca o continuare a anchetei din primăvară, iar investigatorii vorbesc despre viol şi trafic de persoane.

Andre Rotaru, reporter Observator: "Percheziţiile au început la primele ore ale dimineţii. Jandarmii şi procurorii DIICOT au intrat în vila celor doi fraţi de aici din zona Pipera şi au început să caute probe în acest dosar." 

După mai bine de 13 ore de percheziţii, cei doi fraţi au fost conduşi la sediul central DIICOT  pentru audieri. În faţa anchetatorilor au ajuns şi alte două femei, despre care se spune că exploatau fetele pe care cei doi fraţi le recrutau. Până acum au fost identificate 6 victime ale celor 4 suspecţi.

Pe acelaşi subiect

Andrew Tate, ajutat de o fostă polițistă

Ana Grigore, reporter Observator: "După ce au fost anchetaţi mai bine de 3 ore la sediul DIICOT, fraţi Tate şi cele două femei care i-ar fi ajutat să exploateze fetele, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Astăzi vor fi aduşi din nou în faţa anchetatorilor pentru noi declaraţii." 

Surse din interiorul anchetei susţin că una din cele două femei este o fostă poliţistă din Bucureşti, care a lucrat în sistem până în 2015. Procurorii spun că ar fi fost iubita unuia dintre fraţi şi făcea chiar ea videochat. În plus, se ocupa şi de partea financiară a afacerii ilegale. 

Andrew Tate a jucat cartea celui care nu are motive să se teamă de anchetatori. Chiar în timpul percheziţiilor, a postat imagini în care aţâţă, liniştit, focul într-un şemineu.

În aprilie, poliţiştii au aflat că două tinere ar fi fost sechestrate în casa celor doi fraţi şi obligate să facă videochat. Mascaţii au descins atunci în vila din Pipera, unde este şi studioul de transmisiuni live pentru adulţi. Fiecare fată racolată ar fi avut propria cameră şi un tatuaj cu textul owned by Tate, adică "aparţin lui Tate". Poliţiştii i-au reţinut pe amândoi fraţii pentru investigaţii.

Una dintre fete era de origine americană şi ar fi fost ademenită prin metoda loverboy. Ajunsă în ţară, şi-a dat seama că este victima unor escroci. Şi-a anunţat iubitul, care a cerut ajutor la Ambasada Statelor Unite din Bucureşti. Şi o tânără româncă ar fi fost păcălită că ajunge celebră. Ulterior, însă, niciuna dintre fetele găsite în casa fraţilor Tate nu a mai depus plângere, iar aceştia au fost eliberaţi. 

Mama româncei sechestrate: "A minţit-o c-o face vedetă, c-o face manechin... Că-i înaltă şi frumoasă fata mea." 

Cine sunt Andrew și Tristan Tate?

Cetăţeni britanici, foşti campioni la kickboxing, fraţii de 34, respectiv 36 de ani, stau de câţiva ani în România. Milionarul Tristan a devenit cunoscut pentru relaţiile pe care le-a avut cu vedete ca Bianca Draguşanu, Alexandra Stan sau Otilia Bilionera. 

Tristan Tate: "Aş vrea să mă trezesc şi să văd femei frumoase şi să stea, aşa cum e Roxana, în maşina mea. Eu şi fratele meu nu provenim dintr-o familie bogată. Am fost săraci şi am muncit foarte mult, am boxat, am făcut toţi banii împreună, aşa că îi împărţim, singurul lucru pe care nu îl împărţim sunt lenjeria şi femeile." 

Andrew Tate, supranumit Cobra, este cunoscut pentru aroganţa sa din mediul online. Din cauza discursurilor sexiste şi a comentariilor misogine, Facebook, YouTube şi TikTok, i-au blocat accesul. Twitter este singura platformă care i-a ridicat restricţia. Acum două zile s-a folosit de maşinile sale luxoase ca să o ironizeze pe Greta Thunbgerg, activista pentru mediu din Suedia. Replica ei, în care ironizează masculinitatea lui Andrew, a primit peste două milioane patru sute de mii de aprecieri.

Andrew Tate, care are aproape trei milioane şi jumătate de următori pe Twitter, a devenit extrem de controversat după ce a afirmat că femeile violate sunt şi ele vinovate pentru că se pun în situaţia de a fi atacate. Pe vremea când locuia la Londra, a bătut o femeie care a refuzat să se prostitueze în faţa camerei de filmat şi a sechestrat-o în apartamentul lui. Reţinut în timpul anchetei, a fost apoi eliberat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Andrew și Tristan Tate, reținuți de DIICOT pentru trafic de persoane și viol. Cei doi frați ar fi fost ajutați de o fostă polițistă