Antena Meniu Search
x

Video Mama fetei care ar fi fost sechestrată de fraţii Tate, despre intenţiile lor: "La produs! A văzut-o naivă şi cuminte"

Sechestrată de milionari. O tânără de 21 de ani de cetățenie americană ar fi fost ţinută cu forţa în vila din Voluntari a doi fraţi milionari de origine britanică. Poliția a fost alertată de Ambasada Statelor Unite după ce fata i-a dat mesaj iubitului din America. DIICOT a deschis dosar penal pentru trafic de persoane și viol, însă fraţii Andrew şi Tristan Tate, cunoscuţi pentru relaţiile cu mai multe vedete din show biz, au fost lăsați în libertate. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.04.2022, 19:27

Vezi și

Petrecerea din vila luxosă a fraților Tate a fost spartă de mascați. Acolo poliția a găsit mai multe tinere. Printre ele, una de cetățenie americană și alta româncă. Ambele presupuse victime ale celor doi. După mai bine de 6 ore de percheziții, Andrew și Tristan au fost ridicați de procurori.

Mama omâncei o acuză pe tânăra de origine americană că ar fi orchestrat totul

Mama româncei spune că fata ei îi cunoștea pe frații Tate și o acuză pe tânăra de origine americană că ar fi orchestrat totul.

Mama fetei: Zice că îl cunoaște de o lună de zile.

Reporter: Erau împreună?

Mama fetei: Nu știu să vă spun nimic. M-a sunat pe la 5, când a ieşit de la facultate. A ieşit de la antrenament şi mi-a spus: mami, ies cu o fată la un suc. Aia cred că a racolat-o pe fata mea și a adus-o aici.

Mai mult, spune ea, ar fi ademenit-o cu promisiunea celebrității.

Mama fetei: Nu a venit după bani, ceva. Cred că ăsta a minţit-o că o face vedetă, că o face manechin, că o face. Că e înaltă şi frumoasă fata mea. Eu asta cred, cred că aia a adus-o aici s-o vândă peste hotare. La produs. A văzut-o naivă şi cuminte şi ce-o fi zis: asta-i bună!

Poliția a fost alertată, spun surse din anchetă, chiar la cererea uneia dintre fete. Tânăra de 21 de ani de cetățenie americană i-ar fi dat un mesaj iubitului ei în care i a spus că este sechestrată în această locuință din Voluntari. El a sunat imediat la ambasada Statelor Unite ale Americii în România

Americanca de 21 de ani ar fi fost ademenită, de pe rețelele de socializare, prin metoda LoverBoy și convinsă să vină în România. Ajunsă aici, și-a dat seama că a fost victima unor escroci și a cerut ajutorul. La solicitarea Observator, Ambasada Statelor Unite în România a transmis că nu poate comenta despre subiect până ce ancheta nu va fi finalizată.

Alături de cele două fete ar mai fi fost alte două românce

DIICOT a preluat cazul și a extins cercetările de la lipsire de libertate la trafic de persoane și viol. Dosarul este, însă, in rem, adică se anchetează fapte și nu persoane. Așa că, cei doi, Tristan și Andrew Tate, au fost lăsați să plece.

Potrivit unor surse, alături de cele două fete ar mai fi fost alte două românce. Vila luxoasă din Voluntari ar servi și drept studio de videochat unde fiecare dintre fetele racolate de ei are propria cameră și un tatuaj cu textul ”owned by tate” adică ”aparțin lui Tate”. De altfel, aceasta ar fi și sursa averii fabuloase a fraților Tate, care mai administrează un studio și în Los Angeles.

Tristan Tate: Eu şi fratele meu nu provenim dintr-o familie bogată. Am fost săraci şi am muncit foarte mult, am boxat, am făcut toţi banii împreună aşa că îi împărţim împreună. Singurele lucruri pe care nu le împărţim sunt lenjeria şi femeile. 

Frații de origine britanică sunt cunoscuți pentru petrecerile exclusiviste și bolizii de lux pe care-i etalează cu orice ocazie. Fratele cel mic, Tristan își împarte viața între distracție și femei. Multe dintre celebritățile de la noi s-au afișat la brațul lui: Bianca Drăgușanu, Otilia Bilionera sau Alexandra Stan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mama fetei care ar fi fost sechestrată de fraţii Tate, despre intenţiile lor: "La produs! A văzut-o naivă şi cuminte"