Antena Meniu Search
x

Video Angajat al ISU Iaşi, arestat pentru trafic de heroină. Cum ascundea banii obţinuţi pentru a-şi păstra imaginea de "salvator"

La serviciu - salvator, în timpul liber - traficant. Vorbim despre cele două identităţi ale unui paramedic din Iaşi. Bărbatul care este şi olimpic la mai multe probe sportive a fost arestat pentru 30 de zile pentru trafic de heroină.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.05.2023, 19:46

Vezi și

În urma percheziţiilor DIICOT au fost găsiţi atât acest bârbat, cât şi alte trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care făceau trafic de droguri pe raza judeţului Iaşi. S-au găsit atât droguri, dar şi sume importante de bani. Se pare că banii obţinuţi în urma vânzării heroinei, 100 de lei per doză, ar fi fost investiţi apoi în maşini şi locuinţe.

Ulterior, s-a dovedit că bărbatul este angajat al ISU Iaşi. În acest moment este evident suspendat de la locul de muncă. Este cunoscut printre colegii săi drept un bărbat liniştit şi foarte sociabil, dar şi o fire sportivă. Era specializat în acordarea de prim ajutor în cazuri grave şi ar fi intervenit de-a lungul timpului inclusiv la cazurile care presupuneau consum de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Angajat al ISU Iaşi, arestat pentru trafic de heroină. Cum ascundea banii obţinuţi pentru a-şi păstra imaginea de "salvator"