Antena Meniu Search
x

Doi indivizi au fost arestați în Cluj, după ce ar fi abuzat patru copii într-un mall

Patru copii au fost agresaţi la mall de angajaţii unui magazin din centrul comercial. Abuzurile s-ar petrecut la Cluj în ultimii doi fără ca cineva să ştie. Abia acum anchetorii au intrat pe fir şi i-au arestat pe cei doi agresori. 

de Redactia Observator

la 27.05.2020, 22:29

Vezi și
  • Patru copii, batjocoriți de doi indivizi, în Cluj
  • Agresorii, angajați au unui centru comercial, au fost arestați

Procurorii spun că pentru a păstra tăcerea, în tot acest timp, cei doi bărbați le-au oferit celor patru minori diferite sume de bani dar și cadouri pe care părinții lor nu și le puteau permite.

Suspecții sunt colegi de muncă în cadrul unui hipermarket dintr-un centru comercial, iar mare parte din abuzuri aveau loc chiar într-o încăpere de serviciu din mall.

Mai mult decât atât, unul dintre suspecți și-a dus victimele și acasă, unde împărțea o singură încăpere cu încă 5 persoane. Când colegii de cameră au intrat la bănuieli, individul le-a spus că victima este doar un nepot.

Totul a ieșit la iveală atunci când bunica unuia dintre minori a văzut conversațiile pe care nepotul sau le avea pe Facebook cu abuzatorul.

A anunțat poliția, iar în scurt timp anchetatorii au aflat totul. Procurorii se tem însă că ar putea există mai multe victime și tocmai de aceea îi îndeamnă pe cei care pot oferi informații despre caz să anunțe autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi indivizi au fost arestați în Cluj, după ce ar fi abuzat patru copii într-un mall