Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Culiţă Sterp, reţinut după ce a făcut accident în timp ce era băut şi fugea de poliţie. Ca să scape s-a ascuns în WC

Culiţă Sterp, cântăreţ de muzică de petrecere, are dosar la Poliţie de azi-noapte. S-a urcat băut la volan, a trecut pe roşu şi a distrus pe jumătate o maşină, la Cluj-Napoca. În timp ce şoferul care condusese corect era pe mâinile medicilor, Culiţă şi-a abandonat automobilul şi s-ar fi ascuns într-o toaletă. Sociologii trag o concluzie: După un lung şir de aşa-zise vedete care conduc bete sau drogate, fanii lor ar trebui să priceapă că asemenea staruri nu merită atenţia societăţii. Culiţă Sterp a fost reținut acum pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 21:21

Vezi și

Camerele de supraveghere l-au filmat pe Culiţă în timp ce fugea de poliţişti, cu câteva secunde înainte de accident. Agenţii îl urmăreau pentru că îl văzuseră pe radar că depăşise viteza legală şi nu oprise la indicaţiile lor. 

Culiţă Sterp fugea de poliţie când a făcut accidentul

Grăbit să dispară, într-o intersecţie, a ignorat culoarea roşie de la semafor şi a continuat să apese acceleraţia. A izbit în plin un Logan a cărei parte din faţă a fost pulverizată în urma impactului. Nu s-a sinchisit de soarta şoferului nevinovat, un tânăr de 32 de ani. S-a ascuns într-o toaletă ecologică dintr-un şantier, dar a lăsat maşina pe marginea drumului. Poliţiştii l-au găsit repede. Au constatat că nu avea ce căuta la volan: băuse. Lista de acuzaţii este lungă.

Andreea Vişan, IPJ Cluj: Vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Pe acelaşi subiect

Ciprian Cornea, ISU Cluj: O persoană a fost asistată medical şi transportată la spital. 

Şoferul care a fost victima lui Culiţă Sterp a scăpat cu răni uşoare. Cântăreţul a rămas fără permis de conducere şi se pregăteşte să plătească o amendă usturătoare. A evitat la limită dosarul penal, care se face de la 0,8 alcoolemie în sus. El avea 0,71. Din aventurile lui împotriva legii are ce învăţa numeroasa comunitate care îl urmăreşte pe Youtube, Instagram şi TikTok. Pe TikTok are aproape două milioane de urmăritori, un milion 300 de mii, pe YouTube, iar pe Instagram se apropie de un milion. 

Multe dintre clipurile sale de pe TikTok au milioane de vizualizări. În top este unu cu aproape şase milioane, iar o filmare de şapte secunde, în care Culiţă spune şapte cuvinte, a fost văzut de mai mult de aproape patru milioane şi jumătate de ori. 

Pe Instagram, fotografiile lui primesc uşor o sută de mii de aprecieri, indiferent de subiect. De altfel, tot pe Instagram, cântăreţul postase, cu câteva ore înainte de accident, imagini de culise de la filmarea pentru noul lui videoclip. O zi de la agonie la extaz, scria el pe reţeaua socială. 

Când a făcut accidentul de azi noapte, Culiţă conducea o maşină de fabricaţie germană, cotată la peste 100 de mii de euro. Cântăreţul era mândru nevoie mare de ea. Şi-a tunat maşina după gusturile lui şi a făcut un spectacol din asta pe canalul său de Youtube. Clipul în care se minunează de propriul automobil a strâns aproape 300 de mii de vizualizări. 

La doar 30 de ani, Nicolae Sterp pe numele său adevărat, dar alintat Culiţă din copilărie, este un cântăreţ de muzică de petrecere foarte căutat. A dat afacerea familiei, oieritul, pe showbiz. Se adaugă, însă, unei liste întregi de idoli de adolescenţi care se comportă ilegal şi imoral faţă de cei care îi iau ca exemplu. Margherita de la Clejani era drogată când a izbit o maşină parcată, în Bucureşti. Şi fratele ei, zis Fulgy, a fost prins la un an distanţă, drogat cu cannabis la volan. În topul ruşinos a ajuns şi rapperul Puya. Cu cocaină în sânge, se plimba cu scuterul prin Capitală, când a fost oprit de poliţişti pentru un control de rutină. 

"Acest tip de comportament în care cineva se urcă la volanul unui autotorism consumând droguri sau alcool este un tip de comportament care îi influenţează negativ publicul pe care îl influenţează. Societatea românească este într-un moment în care trebuie să decidă între imagine şi realitate şi cum comportamentul influenţează comunităţile."

După incident, Culiţă Sterp a evitat să răspundă reporterilor Observator. Iubita lui i-a asigurat, însă, pe fani, că Sterp "este bine, sănătos".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Culiţă Sterp, reţinut după ce a făcut accident în timp ce era băut şi fugea de poliţie. Ca să scape s-a ascuns în WC