Antena Meniu Search
x

Video Culiță Sterp filmase noul său videoclip cu câteva ore înainte să bage un șofer în spital. Ce riscă acum cântăreţul

Accident cu cântec în centrul oraşului Cluj-Napoca. Cunoscutul interpret de muzică de petrecere Culiţă Sterp a băgat un alt şofer în spital, după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie. Isprava artistului nu s-a încheiat aici. Culiţă Sterp a fugit de la locul accidentului. Când a fost găsit, poliţiştii au descoperit că artistul urcase beat la volan.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 17.11.2022, 13:31

Vezi și

Victima acestui accident a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, dar medicii au spus că viaţa sa nu e în pericol, astfel că bărbatul a fost externat imediat după investigaţii. Poliţiştii sunt de părere că accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate, iar imaginile surprinse de o cameră de bord îl arată pe Culiţă Sterp cum intră în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Acesta se afla în maşină alături de o domnişoară cu care filmase în urmă cu câteva ore noul său videoclip. Culiţă Sterp nu a oprit în locul unde a avut loc coliziunea. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o valoare de 0,41 miligram per litru alcool pur în aerul respirat. Acum, poliţiştii au deschis o anchetă şi fac verificări pentru mai multe dosare: conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului, precum şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Culiță Sterp filmase noul său videoclip cu câteva ore înainte să bage un șofer în spital. Ce riscă acum cântăreţul