Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Culiță Sterp filmase noul său videoclip cu câteva ore înainte să bage un șofer în spital. Ce riscă acum cântăreţul

Accident cu cântec în centrul oraşului Cluj-Napoca. Cunoscutul interpret de muzică de petrecere Culiţă Sterp a băgat un alt şofer în spital, după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie. Isprava artistului nu s-a încheiat aici. Culiţă Sterp a fugit de la locul accidentului. Când a fost găsit, poliţiştii au descoperit că artistul urcase beat la volan.

de Simona Vasiac

la 17.11.2022 , 13:31

Victima acestui accident a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, dar medicii au spus că viaţa sa nu e în pericol, astfel că bărbatul a fost externat imediat după investigaţii. Poliţiştii sunt de părere că accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate, iar imaginile surprinse de o cameră de bord îl arată pe Culiţă Sterp cum intră în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Acesta se afla în maşină alături de o domnişoară cu care filmase în urmă cu câteva ore noul său videoclip. Culiţă Sterp nu a oprit în locul unde a avut loc coliziunea. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o valoare de 0,41 miligram per litru alcool pur în aerul respirat. Acum, poliţiştii au deschis o anchetă şi fac verificări pentru mai multe dosare: conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului, precum şi vătămare corporală din culpă.

Vezi și
Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Culiță Sterp filmase noul său videoclip cu câteva ore înainte să bage un șofer în spital. Ce riscă acum cântăreţul