Antena Meniu Search
x

Video Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin

O femeie a fost atacată ieri cu un cuțit în fața unui magazin din Centrul Vechi al Capitalei, de un bărbat în vârstă de 73 de ani. Angajatele magazinului, au fost primele care au sunat la 112 după ce au văzut scenele şocante. Surse din anchetă spun că bărbatul ar avea probleme psihice și cel mai probabil nu o cunoștea pe femeia agresată.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 24.04.2024, 12:28

Vezi și

Bărbatul de 73 de ani a fost adus la auderi ajutat de poliţişti, întrucât abia mergea, dar s-a ferit de camere şi nu a declarat nimic. 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 18:00, pe strada Academiei din sectorul 3 al Capitalei.  

Eduard Marin, reporter Observator: Femeia a fost agresată în timp ce ieşea dintr-un magazin, a apucat să facă doar câţiva paşi, iar bărbatul care o aştepta afară, a atacat-o cu un cuţit. 

Angajatele magazinului au fost primele care au sunat la 112 după ce au văzut întâmplarea şocantă. Femeia a fost rănită în zona abdomenului. A fost preluată de catre un echipaj medical şi transportată în stare stabilă la Spitalul Municipal pentru a primi îngrijiri. După incident, poliţiştii l-au găsit imediat pe bărbat şi l-au dus la audieri la secţia de poliţie Centru Vechi.

Pe acelaşi subiect

Individul ar fi atacat la întâmplare

Surse din anchetă spun că acesta ar avea probleme psihice şi că ar fi atacat la întâmplare, fără să-şi cunoască personal victima.  

Eduard Marin, reporter Observator: Audierile au continuat şi la Serviciul Omoruri, iar barbatul de 73 de ani a fost reţinut de poliţisti pentru 24 de ore.

Ancheta continuă pentru a se stabili dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul atacului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin