Antena Meniu Search
x

Video Atac şocant, filmat în Bucureşti. Un bărbat a spart cu un cuţit parbrizul maşinii soţiei; de frică, femeia s-a baricadat în interior

Imagini revoltătoare surprinse în Capitală! Un bărbat extrem de violent a fost înregistrat în timp ce își agresa soția. Femeia, baricadată în mașină, se afla la volan moment în care soțul acesteia sparge cu un cuțit geamul mașinii. 

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 11:32

Vezi și

Nervos peste limite, se poate observa în imagini cum individul înconjoară de mai multe ori automobilul, încercând să ajungă la femeie. După incident, agresorul a fost prins de polițiști în Timișoara. Femeia s-a ales cu câteva tăieturi la mâini. 

Incident asemănător tot în Capitală, în urmă cu o lună

Luna trecută, un bărbat de 36 de ani a fost filmat cum sare cu picioarele pe capota maşinii fostei sale iubite şi îi sparge parbrizul, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Individul a încercat să o smulgă din maşină ca să se răfuiască, pentru că l-a părăsit. Femeia se despărţise de el tocmai din cauza brutalităţii sale. Agresorul şi-a pândit victima minute în şir, ascuns după maşina fostei iubite, care l-a văzut în ultimul moment. A reuşit să se baricadeze în automobil, însă atacatorul şi-a arătat atunci latura întunecată - o ploaie de lovituri s-a revărsat asupra maşinii. A spart parbrizul cu picioarele, a îndoit tabla capotei şi a încercat să smulgă portierele, ca să ajungă la femeie. 

În stare de şoc, femeia a sunat la 112. Atacul dezlănţuit a avut loc în faţa unei grădiniţe unde lucrează fosta iubită a agresorului. Femeia, în vârstă de 50 de ani, le-a povestit poliţiştilor că l-a părăsit pe atacator, după o relaţie de doi ani în care a suportat multe certuri şi izbucniri violente. Bărbatul cu 14 ani mai tânăr decât ea a reacţionat dur când a aflat decizia. 

Poliţiştii au primit peste 100.000 de reclamaţii de violență domestică anul trecut. Mai mult de jumătate dintre ele au fost încadrate la infracțiuni, în creștere cu cinci procente faţă de anul 2022. Doar 10 la sută din victime au cerut şi ordine de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Atac şocant, filmat în Bucureşti. Un bărbat a spart cu un cuţit parbrizul maşinii soţiei; de frică, femeia s-a baricadat în interior