Antena Meniu Search
x

Video Principalul suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, adus în ţară. Marian Cristian Minae a fugit în Irlanda după crima din Sibiu

După aproape şase luni de la uciderea afaceristului sibian Adrian Kreiner, unul dintre tâlharii care au participat la jaful armat va fi adus în ţară. Imediat după comiterea faptei, Marian Cristian Minae a fugit în Irlanda, acolo unde a fost prins după aproape două săptămâni de la crimă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.04.2024, 15:04

Vezi și

Bogdan Dinu, reporter Observator: Vorbim de Marian Cristian Minae. Principalul subiect in cazul crimei din Sibiu. Anunțul a fost făcut de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, în aceasta dimineaţă. Stim ca ieri a avut loc termenul la instanţă din Irlanda şi că Minae a fost de acord sa fie predat României. Ce înseamnă acest lucru? De luni, autoritățile din țara noastră vor începe discuţiile cu Irlanda pentru pregătirea procedurilor de predare.

La finalul anului trecut, Laurentiu Ghiţă, unul dintre complicii lui Minae, a fost extrădat din Scoția. În noiembrie 2023, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost ucis şi jefuit în propria casă din Sibiu. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro.

Vineri a avut loc termenul la instanța din Irlanda și unul dintre inculpați, unul dintre fugari, pe numele lui Cristian Marian Minae a consimțit la predare. Asta înseamnă că de luni vom începe procedurile de predare. Poliția Română, ANP, Ministerul Justiției vă asigur că vor fi foarte atente pentru ca întregul sistem de predare să se procedeze în bună regulă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Principalul suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, adus în ţară. Marian Cristian Minae a fugit în Irlanda după crima din Sibiu