Antena Meniu Search
x

Exclusiv Angajata unui mare lanţ de hipermakerturi a fost înjunghiată de un coleg într-un depozit din Ştefăneşti, Ilfov. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Atac sângeros surprins de o cameră de supraveghere într-un depozit din Ştefăneşti al unui lanţ de hipermakerturi. O angajată a fost înjunghiată din senin de un coleg, care a urmărit-o preţ de câteva secunde înainte de a o ataca. Agresorul a fugit imediat după incident şi a fost prins de poliţişti pe Şoseaua de Centură. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 21.03.2024, 15:14

Vezi și

Un incident tragic care s-a produs în această dimineaţă într-un depozit de alimente, aparţinând unui lanţ de magazine din ţara noastră.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul îşi urmăreşte colega preţ de câteva secunde, după care o atacă pe la spate, fără ca aceasta să vadă, are în mână un cuţit şi o înjunghie pe femeie. 

Fuge apoi pe un câmp din zona centurii  Bucureşti, în încercarea de a scăpa de poliţişti pentru că şi poliţiştii de la Ilfov au fost sesizaţi de colegii femeii. A fost prins la scurt timp de agenţii IPJ ILfov, în Afumaţi, unde a fost somat cu armele de foc şi imobilizat.

Pe acelaşi subiect

Este acum la audieri, poliţiştii încearcă să afle de ce a ales să facă acest lucru, dar şi ce relaţie era între cei doi. Vorbim de o anchetă în desfăşurare pentru tentativă la omor. Femeia se află în continuare la spital, este în stare critică. Rămâne de văzut ce alte informaţii apar în această anchetă. 

Ce spun oamenii legii

La data de 21 martie a.c.,polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 5:50, o femeie a fost agresată fizic, prin lovire, cu un obiect ascuțit, de către un bărbat, în timp ce aceștia se aflau în depozitul unei societăți comerciale, din satul Crețuleasca, Comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

În cadrul activităților investigativ operative, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au identificat și depistat pe un teren viran situat în apropierea din apropierea DNCB, un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate. Acesta a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov pentru cercetări.

Obiectul ascuțit, ce ar fi fost folosit la săvârșirea faptei, a fost ridicat și indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost deschis dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Angajata unui mare lanţ de hipermakerturi a fost înjunghiată de un coleg într-un depozit din Ştefăneşti, Ilfov. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere