Antena Meniu Search
x

Video "E o enigmă totală". Tinerii care au tâlhărit o femeie din Bucureşti noaptea, în propria casă, au venit tocmai din Constanța pentru a da spargerea

Momente de groază pentru o femeie din Bucureşti. S-a trezit în toiul nopţii cu un cuţit la gât. Doi tâlhari veniţi tocmai din Constanţa i-au cerut tot ce are de preţ în casă. Pentru că victima a refuzat să le dea banii, agresorii au bătut-o crunt. Au fost prinşi ieri de către poliţişti, care i-au identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 19.04.2024, 11:11

Vezi și

Cu fețele acoperite și cu mănuși în mâini, cei doi s-au oprit lângă zidul de beton al casei victimei. Este ora 3 și 30 de minute dimineața. Unul dintre hoţi sare în curte în timp ce celălalt ține de șase. Nu ştiu că sunt înregistraţi de o cameră de supraveghere

Şi cu o zi înainte au fost filmaţi când au inspectat zona ca să-şi pregătească lovitura. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce au sărit gardul din spatele casei, hoții s-au îndreptat către ușa locuinței, pe care au găsit-o descuiată. Pentru anchetatori este încă neclar dacă lovitura ar fi vrut să fie una la pont sau dacă alegerea a fost pur întâmplătoare.

De un lucru polițiștii Capitalei sunt siguri. Cei doi tineri de 25 și 26 de ani au venit tocmai din Constanța pentru a da spargerea. 

Pe acelaşi subiect

Vecin: I-au pus cuțitul la gât și i-au spus ''banii''...

Femeia de 56 de ani a refuzat să le ofere bani sau alte obiecte de valoare. Motiv pentru care tâlharii au început să o lovească.

Reporter: A fost lovită rău?

Soţul victimei: Da, da. Nu îi știm, nu îi știm... E o enigmă totală. Dacă erau prin cartier poate cine știe, dar așa... nu știu.

Când au văzut că nu reușesc să fure nimic, cei doi s-au făcut nevăzuţi. 

Vecină: Nu i-a luat banii, nu nimic. Doar că au răscolit peste tot...A luat-o salvarea dimineață...

Atacul, o posibilă reglare de conturi

Femeia stătea rar în România. Cea mai mare parte din timp o petrece în Italia, acolo unde îngrijește bătrâni. Vecinii cred totuși că un alt motiv i-a determinat pe cei doi hoți să aleagă tocmai casa respectivă și se gândesc că spargerea ar putea fi, de fapt, o reglare de conturi.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi tineri, iar ieri au fost duși în fața unui judecător.

Crina Eșanu, Poliția Capitalei: Față de aceștia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la cinci ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "E o enigmă totală". Tinerii care au tâlhărit o femeie din Bucureşti noaptea, în propria casă, au venit tocmai din Constanța pentru a da spargerea