Antena Meniu Search
x

Rapid Bucureşti pierde la CFR Cluj şi Dan Şucu trage de Mircea Lucescu pentru ca legendarul antrenor să revitalizeze trupa din Giuleşti

CFR Cluj s-a impus, duminică seara, împotriva formaţiei Rapid Bucureşti, 3-2, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a din play-off-ul Superligii de fotbal.

de Redactia Observator

la 06.05.2024, 11:09

Albion Rrahmani a fost unul dintre cei mai slabi fotbalişti de la Rapid în meciul cu CFR Cluj
Albion Rrahmani a fost unul dintre cei mai slabi fotbalişti de la Rapid în meciul cu CFR Cluj - Profimedia

Meciul de la Cluj a adus redebutul lui Dan Petrescu pe banca tehnică a ardelenilor, iar confruntarea în sine a fost considerată, la final, una dintre cele mai frumoase din actualul play-off.

Asta pentru că am avut cinci goluri, printre care şi o bijuterie semnată Burmaz, răsturnare de scor, ocazii multe şi o încrâncenare demnă de un meci de top în România.

Rapid Bucureşti a deschis oarecum surprinzător scorul, prin Krasniqi, însă CFR Cluj a revenit rapid, profitând la maxim de degringolada din apărarea giuleştenilor. Bîrligea şi Otele au marcat golurile prin care CFR Cluj a intrat în avantaj la cabine, 2-1.

Otele a făcut dubla în debutul reprizei secunde, 3-1, iar Rapid nu a mai avut forţa necesară decât pentru a reduce din diferenţă, Burmaz executând perfect o lovitură liberă de la aproape 30 de metri.

Pe acelaşi subiect

Asta în ciuda faptului că Rapidul a avut şi un penalty pe final, penalty irosit lamentabil de Rrahmani, execuţia acestuia fiind respinsă fără mari probleme de Răzvan Sava.

CFR Cluj - Rapid Bucureşti s-a terminat 3-2 şi, dacă ardelenii încă mai speră la un loc pe podium şi la calificarea în cupele europene, giuleştenii au intrat, practic, în vacanţă, urmând să joace fără obiectiv în ultimele două etape din play-off.

Dezamăgit pentru că a ratat pentru al doilea an la rând calificarea într-o cupă europeană, Dan Şucu încearcă să dea lovitura deceniului şi să-l aducă la echipă pe Mircea Lucescu, tehnician care se apropie de împlinirea a 79 de "primăveri".

În ciuda vârstei înaintate a antrenorului, Dan Şucu este convins că poate realiza, alături de acesta, un plan pe termen mediu şi lung prin care Mircea Lucescu să revitalizeze trupa din Giuleşti şi să o transforme într-o adevărată forţă naţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Sport » Rapid Bucureşti pierde la CFR Cluj şi Dan Şucu trage de Mircea Lucescu pentru ca legendarul antrenor să revitalizeze trupa din Giuleşti