Antena Meniu Search
x

Video Au sechestrat un cioban și l-au înfipt cu picioarele în două găleți cu beton, supărați că nu are grijă cum trebuie de animale

Incident revoltător într-o comună din Bacău. Un bărbat a fost reținut după ce, împreună cu un vecin, au sechestrat un cioban care avea grijă de animalele lor. Ca să-l "învețe o lecție", cei doi l-au băgat pe bărbat cu picioarele în două găleți, în care au turnat apoi beton. 

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 13:03

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate și au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, din comuna Motoșeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului. Unul dintre ei a fost reținut și introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 33 de ani, din comuna Motoșeni ar fi lucrat ca cioban la stâna unui localnic de 47 de ani, iar în cursul lunii mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă și-ar fi exprimat nemulțumirea cu privire la modul de îngrijire a animalelor.

Au sechestrat un bărbat, nemulțumiți de felul în care avea grijă de animalele lor

Vezi și

Deținătorul stânii, împreună cu un alt localnic, de 36 de ani l-ar fi dus pe cioban într-un grajd, l-ar fi introdus cu picioarele în două găleţi în care ar fi turnat ciment, ameninţându-l că îl vor ţine acolo până când betonul se va întări. Totodată, bărbatul de 47 de ani l-ar fi lovit în momentul în care acesta ar fi încercat să fugă din locul în care era ţinut împotriva voinţei sale.

La data de 05 iunie a.c., în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de către Judecătoria Podu Turcului, polițiștii din cadrul Secţie 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, împreună luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bacău şi criminaliști, au efectuat două percheziții domiciliare la imobilele celor doi bănuiți, activitate ce a avut ca rezultat identificarea de mijloace materiale de probă. De asemenea, la locuinţa bărbatului de 36 de ani au mai fost identificate și pliculeţe cu substanţă vegetală, un dispozitiv tip grinder, plicuri ce conţin ambalaje şi foiţe de tutun, ce au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul de 47 de ani, premergător activităţii desfăşurate în cadrul percheziţiei, la vederea polițiștilor a fugit din locuinţa sa prin spatele casei, însă acesta a fost identificat şi imobilizat. Cei doi bănuiți au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, în baza mandatelor de aducere. În urma probatoriul administrat, faţă de bărbatul de 47 de ani s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovirea sau alte violenţe, fiind încarcerat în Arestul I.P.J. Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Au sechestrat un cioban și l-au înfipt cu picioarele în două găleți cu beton, supărați că nu are grijă cum trebuie de animale