Antena Meniu Search
x

Băiețel de un an și jumătate mort, fratele lui de 3 ani la spital, ar fi mâncat struguri stropiți

Un băiețel de un an și jumătate e mort, fratele lui de 3 ani e la spital, după ce mama le-a dat să mănânce struguri stropiți. Și tânăra femeie a gustat din boabele nespălate și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.08.2020, 11:23

Cornele Caprei
Imagine cu caracter ilustrativ - Facebook
  • Cei doi frați au început să vomite duminică de dimineață.
  • Mama lor a mâncat și ea boabe de struguri nespălate.

O tragedie inimaginabilă a avut loc duminică de dimineață în satul Coarnele Caprei, din Iași, unde un băiețel de un an și jumătate a murit, iar fratele lui de 3 ani a ajuns în stare gravă la spital. 

Un elicopter a fost chemat de urgență duminică de dimineață în satul ieșean, dar salvatorii l-au găsit pe Gabriel, un băiețel de doar un an și jumătate, în stop cardio-respirator. Micuțul a fost resuscitat timp de 45 de minute, fără să dea semne vitale, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. 

Fratele lui Gabriel, care are 3 ani, era somnolent, ușor confuz cu midriază bilateral, fiind preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Sf. Maria. Medicii bănuiesc faptul că cei doi copii au fost intoxicați cu organofosforice. 

Mama micuților a avut și ea nevoie de îngrijiri medicale și le-a spus medicilor că sâmbătă le-a dat copiilor să mănânce boabe de struguri din grădină, fără să le fi spălat înainte. Duminică de dimineață copiii au început să vomite și mama a sunat disperată la 112.

Poliția a preluat cazul și a deschis acum o anchetă pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Băiețel de un an și jumătate mort, fratele lui de 3 ani la spital, ar fi mâncat struguri stropiți