Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 56 de ani din Mureș, prins în flagrant când abuza două surori minore, sub pretextul că le ajută la teme

Caz înfiorător în judeţul Mureş. Un bărbat de 56 de ani este acuzat că a violat două surori, de 10 şi 14 ani, pe care ar fi trebuit să le ajute la teme. Poliţiştii au aflat întreaga poveste după un telefon anonim şi au organizat un flagrant. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 03.11.2022, 21:43

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 56 are un magazin alimentar şi a reuşit să câştige încrederea familiei fetelor prin faptul că le vindea alimente pe datorie. Într-o începere a magazinului, bărbatul a amenajat un spațiu în care se oferea să le ajute pe cele două surori la teme, dar în realitate, spun procurorii, acolo le abuza sexual.

A fost prins chiar în flagarant, după ce un sătean cu care se certase tot din cauza unei datorii a sunat anonim la poliţie. Oamenii legii l-au prins în timp ce o dezbrăca pe cea mai mică dintre surori, în vârstă de 10 ani, însă au aflat ulterior că din luna mai şi până în prezent, individul o violase în repetate rânduri şi pe fata de 14 ani. Bărbatul a fost arestat şi riscă până la 12 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbat de 56 de ani din Mureș, prins în flagrant când abuza două surori minore, sub pretextul că le ajută la teme