Antena Meniu Search
x

Video Bărbat din Baia Mare, lăsat în libertate de polițiști după ce și-a desfigurat soția. "I-a întins o capcană. A fost un plan s-o omoare"

Caz şocant în Baia Mare. O femeie de 32 de ani, mamă a doi copii, a fost snopită în bătaie de soţul ei. Cu faţa desfigurată din cauza loviturilor şi plină de sânge, tânăra a reuşit să fugă din apartament. Un bărbat a văzut-o pe stradă, a oprit maşina şi a dus-o la spital de urgenţă. Cuplul era în plin proces de divorţ. Se pare că nu este pentru prima dată când individul o loveşte fără milă. Femeia a mai depus în trecut o cerere de divorţ, pe care şi-a retras-o. Atenţie, imaginie şi detaliile au puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 29.04.2023, 19:56

Vezi și

Femeia de 32 de ani, mamă a doi copii, a fost desfigurată de soţ. Are ochiul umflat şi faţa plină de vânătăi. Bătăuşul are 33 de ani şi şi-ar fi premeditat faptele, spun aproapiaţii lor. Cei doi sunt în plin proces de divorţ, iar de patru luni nu mai locuiesc împreună. Individul a chemat-o în apartament să-şi ia lucrurile. Când a văzut-o în casă, bărbatul a atacat-o cu brutalitate.   

Ștefania Filip, prietena victimei: "Acesta i-a întins o capcană. A fost un plan s-o omoare. Voia cu tot dinadinsul să-i facă mult rău. Nu putea să accepte ideea de divorţ. Când a intrat în casă a început s-o acuze, să-i găsească tot felul de motive pentru a o ataca."

Speriată că o va ucide, tânăra a încercat să fugă din apartament.

Ştefania Filip, prietena victimei: "Într-un moment de neatenţie a fugit din baie casă găsească cheile de la uşă. A avut noroc, erau cheile în uşă şi a reuşit să scape."

Pe acelaşi subiect

Salvată de un necunoscut

Un şofer a văzut-o în stradă, în stare de şoc şi plină de sânge, cum abia se mai ţinea pe picioare. Fără să ezite, a oprit maşina şi a dus-o de urgenţă la spital. 

Ştefania Filip, prietena victimei: "Nu se simte foarte bine, ochiul este afectat, primeşte tratament."

Rănită grav, dar totuşi în viaţă. Apropiaţii spun că nu e prima dată când femeia este maltrată de soţ. L-ar fi iertat însă de fiecare dată. 

Ştefania Filip, prietena victimei: "Este la a doua cerere de divorţ. Şi prima dată tot din milă şi-a retras plângerea. Îi era foarte milă, pentru că tot insista şi tot apela la copii, să nu afle copii, să nu ştie copiii, dar de multe ori certurile erau de faţă cu copiii şi erau grave."

După atac, individul nu pare să aibă nicio remuşcare. Ba mai mult, într-o postare pe Facebook, dă vina chiar pe femeie pentru faptele sale. De altfel, bărbatul a fost lăsat în libertate. 

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: "Poliţiştii  au identificat persoana bănuită de comiterea faptele şi au emis ordin de protecţie provizoriu."

 România a devenit țara în care agresiunea e la ea acasă.

Cecilia Ardusătan, psiholog: "O parte dintre femei atrag partenerul violent pentru că au crescut ele însele în familii cu părinţi violenţi şi au învăţat că este o normalitate. Un alt factor ar fi frica, multe dintre ele sunt ameninţate că li se va lua copilul sau ameninţate cu moartea. Altora le este rică că nu se vor descurca financiar."

Un raport publicat la sfârşitul anului trecut arată că în fiecare oră, o femeie din România sună la 112 pentru că se află în pericol: partenerul ei sau altcineva este violent cu ea, o amenință sau o hărțuiește.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbat din Baia Mare, lăsat în libertate de polițiști după ce și-a desfigurat soția. "I-a întins o capcană. A fost un plan s-o omoare"