Antena Meniu Search
x

Bărbat din Gorj, cercert penal după ce a împușcat câinele vecinilor. A folosit o armă pe care o deținea legal

Un bărbat din Gorj este cercetat penal după ce a împușcat câinele vecinilor, folosind o armă pe care o deţinea legal. Polițiștii au descoperit că acesta avea în posesie mai multe arme și au deschis un dosar penal pe numele acestuia, în care este cercetat pentru trei infracţiun, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 14:56

Bărbat din Gorj, cercert penal după ce a împușcat câinele vecinilor. A folosit o armă pe care o deținea legal
Bărbat din Gorj, cercert penal după ce a împușcat câinele vecinilor. A folosit o armă pe care o deținea legal - Shutterstock

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, incidentul s-a produs în comuna Bolboşi, unde un bărbat, deţinător legal de arme letale şi neletale, a împuşcat câinele vecinilor.

Animalul a supraviețuit atacului barbar

Stăpânii animalului au chemat Poliţia, iar poliţiştii au constatat că animalul a fost rănit, însă a supravieţuit, fiind dus la veterinar de către stăpâna sa. 

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul care a tras asupra animalului are autorizaţie pentru a deţine, purta şi folosi arme letale şi neletale. Oamenii legii au ridicat armele deţinute de acesta, în vederea continuării cercetărilor, a transmis, miercuri, IPJ Gorj.

Bărbatul este cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi rănirea fără drept animalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat din Gorj, cercert penal după ce a împușcat câinele vecinilor. A folosit o armă pe care o deținea legal