Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita în patiseria din Constanţa a fost reţinut. "A fugit pe aici dezbrăcat, cu un cuţit în mână"

Bărbatul care a înjunghiat sâmbătă o femeie într-un magazin din Constanța a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru tentativă de omor. Femeia de 51 de ani a fost înjunghiată cu brutalitate de partenerul ei. Bărbatul şi-a ieşit din fire în urma unei discuţii în contradictoriu, a scos un cuţit şi a lovit fără milă. După atac, s-a ascuns în garsoniera în care locuia. Poliţiştii l-au găsit cu ajutorul unui martor care l-a urmărit până acasă.

de Redactia Observator

la 08.09.2024 , 12:11

Potrivit IPJ Constanța, sâmbătă, în jurul orei 14.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din oraș, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie cu un obiect tăietor-înțepător, ulterior părăsind locul faptei. La scurt timp, bărbatul a fost depistat și imobilizat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

"Întrucât persoana cercetată ar fi părăsit locul comiterii faptei și ar fi avut asupra sa obiectul cu care ar fi agresat victima și s-ar fi încuiat în interiorul imobilului în care locuia, fǎrǎ forme legale, în temeiul articolului 52, alin. 1 și 2 din Legea nr. 218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române, polițiștii au folosit forța pentru a pătrunde în imobil. Astfel, în urma intervenției polițiștilor, bărbatul în cauză a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor", transmite Poliția Constanța.

Articolul continuă după reclamă

Cazul a fost preluat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.PJ Constanța, fiind cercetat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe acelaşi subiect

Femeia, înjunghiată în Constanța

Femeia de 51 de ani este angajata unei patiserii din cartierul Cireşica, aproape de satul de vacanţă. Era la serviciu când concubinul de 47 de ani a venit după ea. Au discutat câteva momente în faţa magazinului, apoi scena a devenit una de groază. Bărbatul a început să o lovească, apoi a scos un cuţit, a înjunghiat-o şi a lăsat-o într-o baltă de sânge.

"Era un ţipăt, efectiv, de durere", a povestit un martor. "A fugit pe aici un băiat dezbrăcat, aşa, cu un cuţit în mână", a spus un alt martor. Femeia a fost adusă în stare gravă la Spitalul judeţean din Constanţa. Concubinul ei a lovit-o fără milă de mai multe ori în jurul gâtului, dar şi în zona spatelui. Medicii o ţin sub supraveghere, însă sunt rezervaţi cu privire la starea ei.

Atacatorul a fugit şi s-a ascuns în garsoniera în care locuia. Un martor l-a urmărit şi le-a dat toate informaţiile poliţiştilor. După câteva zeci de minute de la atac, individul a fost prins, iar în casă, pitit printre haine, anchetatorii au găsit cuţitul. 

Incidentul de la Constanţa aminteşte de tragedia din martie 2012, când o femeie de 48 de ani din Bucureşti a fost omorâtă de soţul ei în coaforul în care lucra. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita în patiseria din Constanţa a fost reţinut. "A fugit pe aici dezbrăcat, cu un cuţit în mână"