Antena Meniu Search
x

BMW distrus de un Audi, în Cluj. Şoferul vinovat de accident a fugit, l-a dus tata la poliţie a doua zi

Un BMW a fost distrus de un Audi, pe o şosea din Cluj. Şoferul vinovat de accident are 20 de ani şi a fugit, l-a dus tata la poliţie a doua zi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.09.2019, 08:51

Un BMW a fost distrus de un Audi, pe o şosea din Cluj. Şoferul vinovat de accident are 20 de ani şi a fugit, l-a dus tata la poliţie a doua zi.

Un teribil accident a avut loc duminică noaptea la Valea Caldă, în Cluj, un tânăr de 28 de ani nevinovat fiind preluat de salvatori în stare gravă, după ce a rămas încarcerat.

"Două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit în cursul nopții pentru a descarcera un bărbat rămas blocat într-un autoturism, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe raza localității Valea Caldă, comuna Cătina, în jurul orei 02.30.", informează ISU Cluj

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și șoferul unuia dintre acestea rămas blocat în habitaclul contorsionat, conștient, dar în stare gravă, ca urmare a traumatismelor suferite la membrele inferioare.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost extras de către pompieri și echipajele medicale, după care a fost transportat la unitatea de primiri urgențe.

IPJ Cluj a emis de asemenea un comunicat despre dinamica accidentului: "Un barbat in timp ce conducea un autoturism pe DJ109C pe fondul vitezei neadaptate in curba patrunde pe sensul opus si intra in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 28 de ani din Cluj Napoca, soferul vinovat parasind locul accidentului. A fost identificat conducatorul auto in persoana unui barbat de 20 de ani din Camarasu, avand 0.10 alcool pur in aerul expirat."

De fapt, şoferul autoturismului Audi care a provocat accidentul a fost dus de tatăl lui la poliţie, luni de dimineaţă, la ore bune după producerea impactului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » BMW distrus de un Audi, în Cluj. Şoferul vinovat de accident a fugit, l-a dus tata la poliţie a doua zi