Antena Meniu Search
x

Un şofer cu o alcoolemie uriaşă a rupt cu bolidul un stâlp de electricitate, în Reşiţa (Video)

Şoferul unui Audi în valoare de 50.000 de euro a rupt un stâlp de electricitate la Reşiţa, în Caraş-Severin. Bărbatul, care avea o alcoolemie de 1,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat, a ajuns la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2019, 07:06

Şoferul unui Audi în valoare de 50.000 de euro a rupt un stâlp de electricitate la Reşiţa, în Caraş-Severin. Bărbatul, care avea o alcoolemie de 1,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat, a ajuns la spital.

Accident spectaculos în Reşiţa, provocat de un şofer beat. 

Bărbatul, care avea o alcoolemie de 1,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat, a intrat pe contrasens cu un bolid de 50.000 de euro, a lovit un autoturism care circula regulamentar, apoi a ricoşat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, pe care l-a rupt. 

Şoferul unui Audi în valoare de 50.000 de euro a rupt un stâlp de electricitate la Reşiţa, în Caraş-Severin

Maşina nou-nouţă nu era a lui. O luase de la un centru de închirieri auto.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un şofer cu o alcoolemie uriaşă a rupt cu bolidul un stâlp de electricitate, în Reşiţa

Şoferul beat a ajuns la spital, iar viaţa lui este în afara pericolului. 

"Astăzi (n.r. ieri) în jurul orei 15.43, pe strada Timișoarei din Reșița s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări: în timp ce un bărbat de 53 de ani din Bucuresti conducea un autoturism din direcția Triaj spre Câlnic, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, patrunzând pe sensul opus de mers și acroșând un alt autoturism, fiind proiectat apoi intr-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de 53 de ani a rezultat o concentrație de 1,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat. 

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 53 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde i-au fost recoltate și mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis IPJ Caraş-severin.

Şoferul vinovat este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului

Şoferul vinovat este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer cu o alcoolemie uriaşă a rupt cu bolidul un stâlp de electricitate, în Reşiţa (Video)