Brunch săsesc la cea de-a şasea ediţie a festivalului de artă şi cultură din Cristian, în Braşov
Brânză de burduf în coajă de brad, pastă de jumări sau dulceaţă de cireşe amare. Sunt câteva dintre produsele vedetă degustate de turişti la un Brunch cu specific săsesc organizat în judeţul Braşov.
Brânză de burduf în coajă de brad, pastă de jumări sau dulceaţă de cireşe amare. Sunt câteva dintre produsele vedetă degustate de turişti la un Brunch cu specific săsesc organizat în judeţul Braşov.
Pe ritmuri de muzică, în aerul proaspăt de munte al comunei Cristian din judeţul Braşov, turiştii au putut încerca reţete inedite. Brânza de burduf în coajă de brad, pasta de jumări sau dulceaţa de cireşe amare au fost doar câteva dintre deliciile brunchului săsesc.
Şi pentru că vremea a ţinut cu ei, oamenii au ţinut să imortalizeze momentele.
Laurent este din Franţa şi locuieşte în ţara noastră de 12 ani. Şi-a creat un aparat foto vintage tocmai pentru a fi în ton cu atmosfera vremurilor demult apuse.
Pentru a participa la brunch, doritorii au plătit o taxă de de 30 de lei. Evenimentul a făcut parte din festivalul de artă şi cultură din Cristian, ajuns la cea de-a şasea ediţie.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰