Antena Meniu Search
x

Candidat la Școala de Jandarmi din Fălticeni, pus să urineze într-o sticlă, în sala de examen, după ce a refuzat să predea teza pentru a merge la toaletă

Situație uluitoare în Botoșani. Un candidat care susținea examenul de admitere pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" din Fălticeni a fost nevoit să urineze într-o sticlă de plastic, de față cu ceilalți candidați, după ce supraveghetorii au refuzat să-l lase la baie.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.10.2021, 15:41

tineri jandarmi la Școala de Jandarmi din Fălticeni
Candidat la Școala de Jandarmi din Fălticeni, pus să urineze în sala de examen, după ce a refuzat să predea teza pentru a merge la toaletă - jandarmeriafalticeni.ro (arhivă)

Concursul de admitere la Școala de Jandarmi a avut loc la sediul Colegiului Național "A. T. Laurian" din Botoșani. La un moment dat, un tânăr a solicitat permisiunea de a merge la toaletă, însă unul dintre supraveghetori i-a cerut să predea lucrarea, în loc să îl însoțească la baie. 

Candidatul din Botoșani a refuzat să predea teza, pe motiv că avea suficiente cunoștințe pentru a aborda subiectele date la examen. Pentru că nu a mai putut rezista, elevul a golit o sticlă de apă pe care o avea asupra lui și a urinat în sala de examen, de față cu toți ceilalți candidați, scrie botosaninews.ro. Mai mult, PET-ul  rămas lângă banca în care se afla candidatul, fiind scos din sală abia la terminarea examenului.

Jandarmeria Botoșani anunță că va face verificări

"Vor fi efectuate verificări la nivelul Inspectoratului privind modul de desfășurare a probei scrise. Vom reveni ulterior cu precizările necesare. Aspectele semnalate în mass media locală au fost că unul dintre candidați a fost nevoit să își satisfacă necesitățile într-un PET în sala de concurs. Verificările sunt în curs de desfășurare. Nu putem face alte precizări în acest moment", a declarat plutonier adjunct-șef Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Candidat la Școala de Jandarmi din Fălticeni, pus să urineze într-o sticlă, în sala de examen, după ce a refuzat să predea teza pentru a merge la toaletă