Antena Meniu Search
x

Căpitanul echipei Oţelul Galaţi și-a cerut iubita de soţie, într-un mod inedit

Momente emoţionante pe terenul de fotbal al echipei Oţelul Galaţi. Căpitanul echipei, Samoel Cojoc, a decis să o ceară de soţie pe iubita sa Viorica într-un mod inedit.

Vezi și

 Momente emoţionante pe terenul de fotbal al echipei Oţelul Galaţi. Căpitanul echipei, Samoel Cojoc, a decis să o ceară de soţie pe iubita sa Viorica într-un mod inedit. Cu ajutorul câtorva colegi de echipă, tânărul a pregătit pentru viitoarea soţie un moment unic.a avut şi sprijin pe măsură, de la cei mai mici fotbalişti.

A fost petrecere pe stadionul echipei Oţelul Galaţi. Una romantică, presărată cu petale de trandafiri, lacrimi şi un inel de logodnă. Căpitanul echipei, Samoel Cojoc, a cerut-o de soţie pe iubita lui, Viorica.

Surpriza a fost pusă la punct cu ajutorul câtorva colegi. În rest, nimeni nu a ştiut nimic, chiar dacă fotbalistul se gândea la pasul cel mare de ceva vreme. Răbdarea viitoarei soţii a fost răsplătită cu un superb inel şi un buchet de trandafiri roşii. Plus o nuntă ca în poveşti care va avea loc la anul.

Chiar şi părinţii celor doi îndrăgostiţi au aflat abia după. Naş de cununie le va fi un coleg de echipă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Căpitanul echipei Oţelul Galaţi și-a cerut iubita de soţie, într-un mod inedit