Antena Meniu Search
x

"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai

Dacă în Vama Veche distracţia a început încă de acum două nopţi, în cluburile exclusiviste din nordul staţiunii Mamaia a fost abia prima noapte de petrecere. Ca în fiecare an, maşinile scumpe parcate în faţa localurilor, ţinutele de mii de euro sau sticlele de şampanie la preţuri exorbitante nu au lipsit nici aseară. De la nord la sud, litoralul nu a dormit. Nici poliţiştii nu s-au odihnit pentru că la malul mării au fost razii de amploare.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 02.05.2024, 08:26

Vezi și

Într-o atmosferă extravagantă, energia a fost la cote maxime, iar distracţia a fost cuvântul de ordine în cluburile din Mamaia. Băuturile fine, şi ritmul antrenant al muzicii au fost cele care au întreţinut petrecerile.

Tineri: A fost perfect în seara aceasta. Foarte frumos. O atmosferă plăcută. Ne-am simţit bine. Ne-am distrat ca de 1 Mai, ca orice tânăr.

Tineri: A fost foarte frumos. Ne-am distrat ca de fiecare dată.

Reporter: Cu cine ai venit?

Pe acelaşi subiect

Tineri: Cu prietenele mele.

Iar la cluburile de fiţe, şi ţinutele au fost pe măsură. Iar banii pe care i-au scos din buzunare pentru această noapte incendinară nu au contat nicio secundă.

Tineri: Am cheltuit circa cinci mii de lei.

Reporter: Cinci mii de lei de persoană?

Tineri: Da! Pentru plăcerea noastră, nu ne-am uitat la bani. 

Tânăr: Cât am dat pe ochelari? 400 de euro.

Reporter: Dar cât a costat ţinuta ta din cap până-n picioare?

Tânăr: Ţinuta mea? Nu ştiu, peste 1.000 de euro.

Distracţie în cluburi, razii pe străzi

Distracţia a început însă înainte de lăsarea întunericului, atunci când petrecăreții au început să îşi facă apariţia în cluburile din nordul staţiunii. În timp ce în Mamaia distracţia a fost una bazată pe extravaganţă, petrecăreţii din Vama Veche şi-au continuat vacanţa de 1 Mai în stilul caracteristic - în jurul focului de tabără, cu muzica la maximum în boxe.

Dacă în cluburi doamnele au făcut parada modei, iar pe plajă petrecăreţii au cântat până în zori, pe şosele, poliţiştii au vânat şoferii inconştienţi. "Sunt filtre de amploare în Mamaia, dar şi aici, la intrarea în localitatea 2 mai. Şoferii sunt traşi pe dreapta şi sunt verificaţi dacă au consumat alcool sau substanţe psihoactive", potrivit reporterului Observator, Cristina Niţă. Petrecăreţii promit că distracţia va continua şi în serile ce urmează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » "Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai