Antena Meniu Search
x

Video Stațiunea care atrage anual de 1 Mai mii de tineri din toate colțurile țării: "Pace, bucurie şi bere la cutie"

Petreceri de pomină, azi noapte, în Vama Veche, unde tradiția de 1 Mai a fost respectată întocmai. Tinerii au cântat şi au dansat fără vreo reţinere până în zori, pe plaja plină până la refuz. Iar petrecăreţii au simţit din plin gustul distractiei şi spiritul de Vamă, şi n-au ratat nicio ocazie pentru a-şi crea amintiri pe ritmurile antrenante ale muzicii. A fost doar începutul nopţilor de vară care vor urma! 

de Redactia Observator

la 01.05.2024, 11:20

Vezi și

Veniți din toate colțurile țării în căutarea distracției, tinerii adunați pe plaja din Vama Veche s-au bucurat pe deplin de viața de noapte de la malul mării. Au cântat până au răgușit, și au dansat cât să topească tot dorul de Vamă adunat până acum. Chiar dacă vremea nu a fost tocmai prietenoasă, berea care a curs valuri le-a ţinut de cald petrecăreţilor.

Tânăr: În caz că vede domnul Becali, să-mi dea şi mie un milion până marţi.

Tânăr: Pace, bucurie şi bere la cutie.

Tinerii au luat cu asalt Vama Veche

Pe acelaşi subiect

Într-o atmosferă unu la unu cu nopțile de vară, energia a fost la cote maxime. Iar cum Vama Veche nu doarme niciodată, tinerii nu au ratat momentul de a se strânge în jurul focului de tabără de pe plajă.

Pentru că Vama Veche este punctul zero al distracţiei, aceşti tineri, nici nu s-au mai obosit să-şi caute cazare. Petrecăreţii s-au lăsat purtaţi de muzică şi de zgomotul valurilor pentru această noapte, în care cei mai mulţi nu doar că au uitat de somn, dar au legat şi noi prietenii. Iar cortul a fost accesoriul principal.

Alţii şi-au petrecut prima noapte albă în mijlocul teraselor, acolo unde tinerii s-au bucurat din plin de atmosfera din staţiunea libertăţii.

Urmează încă o noapte de distracție în Vama Veche, dar și în cluburile din Mamaia Nord, care se deschid în aceasă seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Stațiunea care atrage anual de 1 Mai mii de tineri din toate colțurile țării: "Pace, bucurie şi bere la cutie"