Antena Meniu Search
x

Video Cât costă bolidul de lux al lui Selly. Vloggerul, prins cu viteză de Formula 1 pe autostrada A1

Mania vitezei în ţara cu cele mai multe accidente pe şosele! Poliţiştii prind tot mai mulţi şoferi care gonesc cu peste 200 de kilometri pe oră! Cel mai recent exemplu - vloggerul Selly, idolul adolescenţilor, cu aproape patru milioane de urmăritori pe YouTube.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.03.2024, 19:15

Vezi și

"Selly conducea cu 236 de kilometri pe oră pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Foarte aproape de viteza medie de la cursele de Formula 1. Poliţiştii l-au tras pe dreapta, l-au amendat cu 3.300 de lei şi i-au suspendat permisul de conducere patru luni", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Selly, prins cu 236 km/h

"Vloggerul şi-a îndemnat apoi fanii să nu depăşească niciodată viteza legală şi să conducă prundent. Influcenerul în vârstă de 23 de ani şi-a cumpărat anul trecut o maşină de lux, foarte puternică, de 650 de cai-putere, care a costat aproape 250.000 de euro", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

Îngrijorător este că tot mai mulţi şoferi au mania vitezei pe şoselele noastre. La începutul lunii, un bărbat a fost prins de poliţişti cu 275 de kilometri pe oră pe porţiunea de autostradă Râşnov - Cristian. Iar acum trei zile, un tânăr de 22 de ani a fost tras pe dreapta după ce radarul l-a filmat când conducea cu 201 kilometri pe oră la Jucu - Cluj. 

Recordul nedorit de viteză în România este 288 de kilometri pe oră pe Autostrada A3, în apropiere de Câmpia Turzii. Grav este că vitezomanii devin un fenomen în condiţiile în care oricum România este pe primul loc în UE la accidente rutiere. Aproape 1.500 de oameni au murit pe şosele anul trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 13 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cât costă bolidul de lux al lui Selly. Vloggerul, prins cu viteză de Formula 1 pe autostrada A1