Antena Meniu Search
x

Video "Ce se întâmplă? Să cheme cineva pompierii! Îmi e frică!" Momentul când un Mercedes parcat în Cartierul Francez este cuprins de flăcări

A fost panică în această dimineață în Cartierul Francez, după ce un automobil marca Mercedes a explodat și a luat foc în timp ce era parcat în fața unui imobil. Incendiul s-a extins cu repeziciune şi la blocul în faţa căruia se afla bolidul, iar 7 persoane au trebuit să fie evacuate.

de Monica Palade

la 21.11.2022, 17:43

Vezi și

Momentul incendiului a fost surprins de niște elevi aflați peste drum de imobil. Panica i-a cuprins și pe tineri când au văzut că focul se extinde. "Ce se întâmplă? Să cheme cineva pompierii! Îmi e frică!", se aude pe filmearea realizată de tineri.

Pompierii chemați de două ori

Culmea, pompierii au fost nevoiți să se întoarcă de două ori la fața locului, informează reporterul Observator Bogdan Dinu. După intervenţia pompierilor, proprietarul le-a solicitat din nou ajutorul, asta după ce maşina ar fi izbucnit din nou în flăcări. Acesta a încercat să stingă cu mai multe găleţi cu apă. În cele din urmă, pompierii au stins focul. Proprietarul spune ca nu ia în calcul ipoteza ca focul să fie pus intenţionat.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. "În urmă cu scurt timp am fost solicitaţi pentru a interveni pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, pe str. Aron Cotrus. Flăcarile s-au extins la faţada clădirii şi au afectat o camera a unui apartament, respectiv un alt autoturism staţionat", a transmis, luni, ISU Bucureşti-Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Ce se întâmplă? Să cheme cineva pompierii! Îmi e frică!" Momentul când un Mercedes parcat în Cartierul Francez este cuprins de flăcări