Antena Meniu Search
x

Video Cine e recidivistul care l-a ucis pe Matei, iar apoi şi-a convins soţia să mintă că ea era la volan. Bunica băieţelului: "Era sufletul meu şi viaţa mea"

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului din Brăila, în care un copil de 3 ani a fost ucis. Tânăra considerată iniţial vinovată nu era la volan, ci soţul ei, un bărbat de 40 de ani care a mai fost condamnat. Mai mult, femeia nici nu consumase droguri. Este al doilea caz în doar câteva zile în care drugtestele indică rezultate fals-pozitive

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 19:53

Vezi și

El este individul pe care anchetatorii îl consideră vinovat de moartea lui Matei. Are 40 ani şi este recidivist. Era la volanul maşinii când - cu viteză - a dat peste băiatul de 3 ani care se juca în faţa casei din Brăila

Bunicul lui Matei: El stătea aicea, aici se juca şi ea a urcat aşa, l-a plesnit, s-a dus direct în partea aia.

Bunica lui Matei: A fost un copil cuminte... El era sufletul meu şi viaţa mea, el era tot ce era mai bun.

Ca să nu ajungă din nou în închisoare, bărbatul şi-a convins soţia să-i ia locul la volan

Pe acelaşi subiect

Bărbatul arestat acum a mai fost condamnat după ce a înjunghiat mortal un tânăr şi avea şi permisul de conducere suspendat. Ca să nu ajungă din nou în închisoare, bărbatul şi-a convins soţia să-i ia locul la volan. O dovedesc şi imaginile suprinse cu scurt timp înainte de accident de camerele de supraveghere, când femeia era pe scaunul din dreapta. 

Gabriela, vecina victimei: Au avut timp să se schimbe şi între ei, sigur. Eu cât m-am agitat pe aici şi cât am strigat la vecini...

Elena Ostache, IPJ Brăila: La momentul respectiv, femeia ce se afla la volanul autoturismului a fost testată cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. 

Analizele de sânge au infirmat însă prezenţa drogurilor în organism. La fel cum s-a întâmplat şi în cazul fostului şef de la Crimă Organizată care a ucis cu maşina o femeie din Popeşti Leordeni. De necontestat pentru bărbatul de 59 de ani a fost alcoolemia uriaşă. 

Şoferul din Brăila a ajuns până la urmă în spatele gratiilor, pentru 30 de zile

La mai bine de o săptămână de la accident, şoferul din Brăila a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Este acuzat de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără drept şi părăsirea locului accidentului. Momentan este singurul inculpat, dar anchetorii ar putea extinde cercetările şi asupra soţiei sale pentru complicitate şi inducerea în eroare a politiştilor. 

Daniela Stanciu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila: Atitudinea în faţa instanţei a fost de recunoaştere a faptelor pe care noi le-am reţinut în sarcina dumnealui. 

Incident similar şi în Caracal. Un poliţist şi-a convins prietena să facă schimb de locuri după un accident

Cu faţa curată a încercat să scape şi un tânăr poliţist din Caracal. Agentul Codruţ Belea şi-a convins o prietenă să urce în locul lui la volan după ce a lovit cu maşina de sute de cai putere o femeie de 33 de ani. Anchetatorii şi-au dat seama imediat că agentul încearcă să-i păcălească. În plus, testele au arătat că, pe lângă alcool, bărbatul consumase canabis şi ecstasy înainte să gonească pe şosea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cine e recidivistul care l-a ucis pe Matei, iar apoi şi-a convins soţia să mintă că ea era la volan. Bunica băieţelului: "Era sufletul meu şi viaţa mea"