Antena Meniu Search
x

Video "Un copil cuminte, un copil care fugea de maşini". Altar de lumânări şi flori în locul unde Matei, băieţelul de trei ani, a fost ucis de o şoferiţă drogată

Ies la iveală imagini şi detalii cutremurătoare despre seara în care Matei, un băieţel de 3 ani din Brăila, a fost ucis de o şoferiţă drogată. Cu doar câteva momente înainte de impact, maşina a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Femeia ar fi condus cu propriul copil în braţe. Nu a fost reţinută nici până la această oră. 

de Daniel Lare

la 28.08.2023, 20:27

Vezi și

Sub efectul substanţelor psihoactive, femeia de 38 de ani s-a urcat la volan şi a pornit într-o cursă nebună. Camerele de supraveghere din localitate au filmat-o cu doar câteva clipe înainte să lovească mortal copilul.

Vecină, martor la accident: A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare.

"Un copil cuminte, un copil care fugea de maşini"

Copilul nu a avut nicio şansă. Martorii au observat că femeia avea un comportament ciudat şi aduc acuzaţii grave.

Pe acelaşi subiect

Marius Matei, bunicul copilului: Conducea cu un copil în braţe, avea trei copii în spate. A venit soţul ei, a vrut să o dea jos din maşină ca să ia el cazul asupra lui şi când a venit ambulanţa şi a venit şi poliţia, el s-a făcut că merge ca un om normal pe stradă. 

Vecin: S-a baricadat pur şi simplu în maşină şi a fugit la nu ştiu câţi metri.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, dar nu consumase alcool. În schimb.

Elena Ostache, IPJ Brăila: Aceasta a fost testată şi cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul unei substanţe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recolatate probe biologice la spital.

Şoţul şoferiţei: Se aşteaptă rezultatele de la analize. 

Vecin: Păi înseamnă că o să ne fie pur şi simplu frică să mai ieşim, dom'ne nu pe stradă, pe troturar.

Vecină: P-aicea se circulă ca la raliuri. 

Între timp, devastată, familia se pregăteşte de înmormântare.

Bunică: Un copil cuminte, un copil care fugea de maşini. Fugea de maşini, d-aia s-a şi dus acolo. 

Dacă analizele de laborator confirmă că femeia era drogată în momentul accidentului, va fi judecată după legea Anastasia, intrată în vigoare în această vară, prin care şoferii drogaţi şi băuţi care fac accidente mortale nu mai scapă de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » "Un copil cuminte, un copil care fugea de maşini". Altar de lumânări şi flori în locul unde Matei, băieţelul de trei ani, a fost ucis de o şoferiţă drogată