Antena Meniu Search
x

Video Alt vinovat pentru moartea lui Matei, băiețelul de 3 ani ucis pe o stradă din Brăila. "Șoferița drogată" a făcut schimb de locuri cu soțul ei, după tragedie

Se schimbă datele în ancheta accidentului rutier de la Brăila, în urma căruia un copil de trei ani a fost omorât. Poliţiştii au aflat că femeia care iniţial declarase că a condus maşina era de fapt pasageră.
Ar fi luat vina asupra ei să îl acopere pe bărbatul care conducea. deşi avea permisul suspendat.

de Daniel Lare

la 07.09.2023, 14:08

Vezi și

În urmă cu mai bine de o săptămână, un copil în vârstă de 3 ani și-a pierdut viața în urma unui terbil accident, în Brăila. După primele informații primite de la poliție, rezulta faptul că femeia care s-ar fi aflat la volan, în momentul accidentului, se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

După analiza imaginilor camerelor de supraveghere care se aflau în zona în care s-a produs accidentul, polițiștii au tras o concluzie care este cu totul diferită față de prima ipoteză. 

Cel care a lovit cu mașina băiețelul de 3 ani este, de fapt, soțul femeii, care, imediat după impact, a convins-o pe aceasta să schibe locurile în mașină, pentru că, în acel moment, el avea permisul de conducere suspendat. 

Bărbatul care se afla la volan a mai fost condamnat, după ce a înjunghiat mortal un alt tânăr

Pe acelaşi subiect

Ieri, bărbatul a fost reținut de polițiști, iar astăzi, față de bărbatul de 40 de ani, Judecătoria Brăila a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

De menționat faptul că, în trecut, brăileanul a mai fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat mortal un alt tânăr.

Reamintim că Matei, un băiețel de 3 ani din Brăila şi-a perdut viaţa, în 26 august, după ce a fost lovit mortal de o mașină. Eforturile medicilor au fost în zadar. Copilul s-a stins sub privirile vecinilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Alt vinovat pentru moartea lui Matei, băiețelul de 3 ani ucis pe o stradă din Brăila. "Șoferița drogată" a făcut schimb de locuri cu soțul ei, după tragedie