Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cioban dat dispărut de familie, găsit mort în munți. După câteva ore de căutări, rudele au dat de el în Valea Călineștiului

Tragedie în Munții Lotrului, unde un cioban care fusese dat dispărut de familie a fost găsit mort. Chiar rudele bărbatului au fost cele care au făcut descoperirea macabră, după câteva ore de căutări, alertând apoi echipa Salvamont din Brezoi.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 09:50

Cioban dat dispărut de familie, găsit mort în munți. După câteva ore de căutări, rudele au dat de el în Valea Călineștiului Cioban dat dispărut de familie, găsit mort în munți. După câteva ore de căutări, rudele au dat de el în Valea Călineștiului - seintamplainvalcea.ro

Noaptea trecută, echipa de salvamontiști din cadrul Serviciului Salvamont Brezoi a intervenit pentru recuperarea trupului unui cioban găsit fără suflare în zona Valea Călineștiului din Munții Lotrului.

Rudele l-au găsit pe cioban după câteva ore de căutări

Bărbatul de 54 de ani fusese dat dispărut încă de ieri dimineață, iar familia și apropiații săi au început căutările. Aceștia l-au găsit spre seară, dar abia după descoperirea trupului căzut pe munte au alertat autoritățile echipa Salvamont din Brezoi.

Articolul continuă după reclamă

Salvamontiștii au colaborat cu echipele de la Criminalistică pentru investigarea locului. Din primele indicii, se presupune că decesul ar fi survenit din cauze medicale, relatează presa locală.

Ciobanul a fost coborât cu targa până în zona Valea Călineștiului, de unde a fost preluat de Institutul de Medicină Legală pentru autopsie și confirmarea cauzei decesului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Cioban dat dispărut de familie, găsit mort în munți. După câteva ore de căutări, rudele au dat de el în Valea Călineștiului